Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel ALEGRIA Sun Village

4 stele

   Lloret De Mar

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel ALEGRIA Sun Village, Lloret de Mar, Spania

Amplasare

Acest hotel la plajă, ideal pentru turiști de la plajă, se află la Lloret de Mar, la nici 5 minute de plaja cu nisip. Turiștii pot ajunge la mijloacele locale de transport în comun în cam 100 de m.

Dotări

Satul de vacanță își întâmpină clienții cu ospitalitate într-o unitate de 6 etaje cu un lift și 151 de camere de nefumători. Personalul ce vorbește mai multe limbi de la recepția din zona de primire vă ajută la check-in/check-out. Facilitățile complexului cuprind o garderobă, o cameră de bagaje, un seif și un schimb valutar. În spațiile comune este disponibil WiFi. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mână de ajutor la planificarea excursiilor. Pe lângă un supermarket, aici se mai găsesc și alte magazine. O grădină oferă mai mult spațiu pentru relaxare și odihnă în aer liber. Printre celelalte facilități ale locului de cazare se numără un spațiu cu televizor. În cazul în care călătoresc cu mașina, clienții pot să parcheze într-un garaj sau în parcare. Printre alte servicii se găsesc un serviciu de îngrijire a bebelușilor, un serviciu de spălătorie și un medic de la hotel. Datorită serviciului de închirieri de biciclete, împrejurimile pot fi explorate și pe bicicletă.

Locul de cazare

În camere există un aparat de aer condiționat și un sistem de încălzire. În majoritatea camerelor se găsește un balcon. Clienții pot dormi confortabil pe un pat dublu. De asemenea, pot fi puse la dispoziție pătuțuri pentru bebeluși și paturi suplimentare. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Echiparea de bază cuprinde de asemenea și un frigider. Un telefon cu apelare directă, un televizor cu canale prin satelit/cablu TV și WiFi-ul oferă un concediu confortabil. În cameră se găsesc și papuci de casă. În baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit în băi. Se oferă spre rezervare camere adaptate pentru scaun cu rotile.

Sport/divertisment

În timp ce adulții înoată în piscina exterioară, copiii se distrează de minune în bazinul cu apă de mică adâncime. Șezlongurile de sub umbrelele de soare invită la odihnă pe terasa însorită. La barul piscinei clienții vor găsi diverse băuturi răcoritoare. Cei ce vor să facă mișcare pot alege între ciclism/ciclism montan, boccia și partide de golf. Iubitorii sporturilor acvatice se pot bucura de scufundări subacvatice și aqua-fitness. Complexul le oferă iubitorilor de sport și multe activități în interior, și anume o sală de fitness, tenis de masă, biliard și un joc de darts. În satul de vacanță se găsește o zonă de relaxare cu un spa și un solariu. Alte oferte de petrecere a timpului liber includ un program de recreere, un miniclub, o minidiscotecă, muzică live, o discotecă și un club de noapte. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Există diverse locuri unde se poate lua masa: o sală de mese, o cafenea și un bar. Clienții vor găsi bucate diverse în restaurantul pentru nefumători cu aer condiționat. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Un bufet delicios și bogat își așteaptă clienții la micul dejun, prânz și cină. De asemenea, complexul pune la dispoziție gustări. Locul de cazare oferă un sortiment de băuturi alcoolice și nealcoolice.

Carduri de credit

În satul de vacanță sunt acceptate următoarele carduri de credit: American Express, Visa, Diners Club și MasterCard.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.