Cere oferta Cere oferte
Vacante

Gastrohotel Boutique RH Canfali

de la
de la
1658  1358 
* 2 adulti | perioada 17.05.2024 - 24.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Gastrohotel Boutique RH Canfali, Benidorm, Spania

Amplasare

Acest hotel istoric se află chiar pe plaja cu nisip, direct in centrul orașului Benidorm, intr-un cartier dinamic cu magazine și locuri de divertisment. Pană la aeroportul Alicante (ALC) sunt aproximativ 62 de km.

Dotări

Cele 38 de camere sunt impărțite pe 5 nivele la ele se poate ajunge cu un lift. Recepția din zona de primire este deschisă la orice oră, in așa fel incat turiștii pot apela in mod flexibil la serviciile de check-in/check-out. Hotelul cu aer condiționat dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu o cameră de bagaje, un seif, un spațiu cu televizor, un serviciu de spălătorie, o spălătorie de tip self-service și un acoperiș tip terasă. In spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces (gratuit) la internet. La serviciul de organizare a excursiilor se dă o mană de ajutor la planificarea excursiilor. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu il pot parca in parcarea unității de cazare. Ziarul cotidian este gratuit pentru clienți.

Locul de cazare

Un aparat de aer condiționat și un sistem de incălzire creează o atmosferă plăcută in camere. In majoritatea spațiilor de cazare clienții beneficiază de vedere spre mare de pe balcon sau de pe terasă. In plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. De asemenea, sunt disponibile un seif, un minibar și un birou. Clienții au parte de mai mult confort și datorită setului de călcat. Echiparea este completată de un telefon cu apelare directă, un televizor și WiFi (gratuit). In baia dotată cu un duș și o cadă există un uscător de păr. Articolele de cosmetică creează un confort deosebit in băi.

Sport/divertisment

Clienții iși pot petrece timpul liber după voia inimii și pot utiliza ofertele de sport și de divertisment ale locului de cazare. Pe terasă stau la dispoziție șezlonguri comode. Cada cu hidromasaj din zona de scăldat promite relaxare profundă. Diverse oferte garantează distracție, ca de exemplu partide de golf, un spa și un solariu. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mancare

Zona cu restaurante dispune un restaurant cu aer condiționat și de o cafenea. Hotelul oferă pentru masă pachete de servicii cu mic dejun inclus, demipensiune și pensiune completă. Un bufet delicios și bogat iși așteaptă clienții la micul dejun, pranz și cină.

Carduri de credit

In unitatea de cazare sunt acceptate următoarele carduri de credit: Visa și MasterCard.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Gastrohotel Boutique RH Canfali, Benidorm, Spania