Vacante

Tassos Apartments (Corfu)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Tassos Apartments (Corfu), Corfu, Grecia

Descriere: Tassos Apartments este o proprietate orientata spre familie, oferind cazare pentru 2 pana la 5 persoane in studiouri si apartamente complet mobilate. Toate optiunile de cazare au o chicineta pentru nevoile de self-catering si un balcon sau o terasa mobilata. Majoritatea unitatilor sunt maisonette. De asemenea, hotelul ofera o piscina si un snack bar langa piscina.

Localizare: Situat in satul Acharavi, la aproximativ 36 km de aeroportul din Corfu, 150 m de centrul satului si numai 100 m de plaja , Tassos Apartments ofera o experienta unica, cu multe taverne si baruri la colt si toate aceste mici magazine care adauga culoare si interes oaspetilor.

Dotari camere: Toate camerele sunt dotate cu o chicineta complet utilata cu frigider, plite electrice, cuptor mic, echipament de gatit (ustensile) si ceainic, baie privata cu dus sau cada, televiziune prin satelit, aer conditionat (contra cost), cutie de valori, balcon sau terasa
Facilitati hotel: Complexul detine o piscina cu snack bar, internet wireless gratuit si parcare.

Web site: https://www.tassosapts.gr/en/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.