Vacante

Potamaki Beach (Corfu)

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Potamaki Beach (Corfu), Corfu, Grecia

Descriere: Potamaki Beach, de 3 stele, se bucura de o locatie pe malul apei, pe plaja din Benitses si la aproximativ 11 km de aeroportul din Corfu. Toate camerele sunt bine dotate si ofera internet wireless gratuit. Un restaurant, un bar si o piscina sunt, de asemenea, la dispozitia oaspetilor.

Localizare: La 200 de metri de centrul statiunii Benitses, la 11 km de centrul orasului Corfu si de aeroport. Hotelul Potamaki Beach are o pozitie privilegiata pe malul marii, in satul Benitses din Corfu.

Dotari camere: Potamaki dispune de 165 de camere confortabile complet renovate, fiecare cu baie, frigider, TV prin satelit, aer conditionat, conexiune la internet gratuita, balcon cu vedere la plaja.

Facilitati hotel: Receptie 24 de ore, colt de internet, schimbarea lenjeriei de pat (de 6 ori pe saptamana), serviciul de menajera (de 5 ori pe saptamana),umbrele pentru piscina, sezlonguri la plaja (contra cost), tenis de masa, schimbarea prosoapelor (6 ori pe saptamana), bar, aer conditionat, umbrele de plaja (contra cost), biliard (contra cost), prim ajutor la cerere, piscina cu apa dulce (08:00 - 20:00), gradina, acces la internet in toate zonele publice,terasa, camera pentru bagaje, restaurant, magazin de suveniruri.

Web site: https://www.potamakibeachhotel.com/
Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel sau din camera, hotelierul poate solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.
Taxa de statiune obligatorie - se plateste la receptie:
- 0,5 euro/camera/noapte la hotel 1-2*;
- 1,5 euro/camera/noapte la hotel 3*;
- 3 euro/camera/noapte la hotel 4*;
- 4 euro/camera/noapte la hotel 5*;
- 0,5 euro/noapte/apartament sau studio la unitatile de cazare tip apartamente si studiouri.
Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.