Cere oferta Cere oferte
Vacante

Hotel Molfetta Beach

3 stele

   Gouvia, Grecia

de la
de la
1138 
* 2 adulti | perioada 11.09.2024 - 18.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Hotel Molfetta Beach, Gouvia, Grecia

Hotelul Molfetta Beach este amplasat in grădini tropicale luxuriante cu vedere la minunatul golf Gouvia si are un restaurant care serveste gustări traditionale si camere moderne cu vederi superbe.

Fiecare cameră luminoasă si aerisită are aer conditionat si oferă dus privat, mini-frigider si TV. Toate camerele au balcoane mobilate cu vedere la mare si la dealurile dimprejur.

Restaurantul hotelului serveste o varietate de gustări si specialităti grecesti si internationale. Cele 2 baruri in aer liber, o cafenea si o discotecă oferă un amplu program de divertisment pentru seară. In fiecare dimineată se serveste un mic dejun tip bufet.

Pe plaja situată chiar in fata Hotelului Molfetta Beach sunt disponibile sezlonguri si umbrele. Oaspetii pot beneficia de acces public gratuit la internet Wi-Fi, precum si de un serviciu de inchirieri auto disponibil la hotel.

Molfetta Beach se află la doar 500 de metri de portul de agrement si de un vechi santier naval venetian. Personalul de la receptia nonstop poate oferi informatii cu privire la orasul Corfu aflat la 7 km de hotel sau poate organiza excursii cu barca si activităti de scufundări. Aeroportul International din Corfu si portul se află la o distantă de 9 km si respectiv 6 km.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.