Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.
de la
3171
Tarif / camera
* 2 adulti | perioada 20.09.2021 - 27.09.2021 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere Grecotel Corfu Imperial, Kommeno, Grecia

Receptia luxoasa, frescele originale si stilul mobilierului, creeaza o ambianta sofisticata. Acest hotel regal, are una dintre cele mai extinse selectii de tipuri de cazare-de la camere in cladirea principala, bungalouri si apartamente in Pavilionul Regal, toate cu vedere la mare. Distanta fata de orasul Corfu si fata de aeroport este de 12 kilometri. Un autocar face legatura cu orasul Corfu de doua ori pe zi ( dimineata si seara).
Camerele duble standard, situate in cladirea principala, sunt elegante, spatioase, decorate in stil Ionian, cu parchet si mobilier stil vechi.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.