Cere oferta Cere oferte
Vacante

Aqualand Resort

4 stele

   Agios Ioannis

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Aqualand Resort, Agios Ioannis, Grecia

Amplasare

Acest resort este la Agios Ioannis Peristeron.

Dotări

Personalul prietenos de la recepție vă răspunde cu plăcere la orice întrebare. Resortul dispune de diverse comodități ce contribuie la o ședere confortabilă și relaxantă, ca de exemplu un seif, un bancomat, o sală de jocuri, servicii de bonă, un serviciu de spălătorie, o sală de spectacole și un medic de la hotel. În spațiile comune, conexiunea Wi-Fi le oferă clienților acces la internet. Bunurile de consum zilnic pot fi cumpărate la supermarket. Clienții vor găsi cu siguranță amintirea perfectă din concediu la magazinul de suveniruri. Complexul de vacanță are o grădină frumoasă și un loc de joacă. Cei ce călătoresc cu autoturismul propriu îl pot parca în parcarea locului de cazare.

Locul de cazare

Aparatul de aer condiționat creează o atmosferă plăcută în camere. În majoritatea camerelor se găsește câte un balcon. Camerele au un pat dublu sau o canapea. Sunt disponibile dormitoare separate. În plus, pentru cei mici sunt disponibile paturi pentru copii. Lucurile de valoare pot fi depozitate în siguranță într-un seif pus la dispoziție contra cost. Pentru a înlesni aprovizionarea ocazională prin mijloace proprii, în spațiile de cazare există un frigider, un cuptor cu microunde și un aparat pentru cafea/ceai. Echiparea este completată de un telefon, un televizor și WiFi. În baia dotată cu un duș stă la dispoziție un uscător de păr. Resortul oferă camere de nefumători.

Sport/divertisment

Piscina exterioară garantează răcorire și înviorare. Un tobogan de apă oferă distracție la scăldat pentru toate vârstele, iar un bar oferă băuturi răcoritoare și forțe noi pentru distracție. Pe terasă însorită sunt disponibile șezlonguri și umbrele. Activitățile numeroase și diverse propuse la locul de cazare garantează distracții sportive, ca de ex. ciclism/ciclism montan, tenis, boccia, volei și partide de golf. În resortul cu o sală de fitness, tenis de masă, un joc de darts și aerobic și cu biliard contra cost, clienților le stă la dispoziție o mare diversitate de activități sportive în interior. La locul de cazare se găsește o zonă de relaxare cu un spa, o saună și terapii prin masaj. Copiii se pot juca la miniclub și pot dansa și cânta în minidiscotecă. Copyright GIATA 2004 - 2023. Multilingual, powered by www.giata.com for client no. 128259

Mâncare

Un bar stă la dispoziție. La centrul de cazare se oferă spre rezervare regim all inclusive. Clienții de la all inclusive se bucură de oferte speciale, ca de exemplu gustări, de asemenea există o selecție de băuturi alcoolice și nealcoolice. Se oferă micul dejun, prânzul și cina. O atracție deosebită este gătitul în fața musafirilor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.