Cere oferta Cere oferte
Vacante

Parco Dei Principi

5 stele

   Sorrento

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Parco Dei Principi, Sorrento, Italia

Tip masa: Mic Dejun


Descriere: Hotelul este situat pe o stanca, inconjurat de un parc natural ce se intinde pe 27.000 mp, cu vedere panoramica la golful Napoli.


Localizare: Este situat la 1,5 km de centrul orasului Sorrento si la 1,8 km de portul Marina Piccola. Un serviciu de transport gratuit este disponibil la cerere, dupa un program stabilit.


Facilitati hotel: centru wellness, centru fitness, piscina cu apa de mare, plaja privata cu acces direct la hotel prin lift/scari, restaurant, terasa restaurant pe plaja, bar, parcare (cu plata), wi-fi, parc national cu o suprafata de 27.000 mp.


Dotari camera: Camerele pastreaza designul original si decorul in stil contemporan realizat de arhitectul italian Gio Ponti. Dispune de 96 de camere dotate cu baie proprie, uscator de par, aer conditionat, wi-fi gratuit, internet prin cablu (contra cost), minibar (contra cost), televizor LCD, balcon.


www.royalgroup.it/parcodeiprincipi


Taxa statiune: 2 EURO/pers./zi (se plateste local)

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.