Cere oferta Cere oferte
Vacante

Cesare Augusto

4 stele

   Sorrento

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Cesare Augusto, Sorrento, Italia

Descriere: Hotelul primitor este situat aproape de Piazza Tasso, sufletul orasului Sorrento. Partial inconjurat de o gradina cu pini, hotelul are o pozitie strategica, in apropiere de stradutele pitoresti din centrul vechi al orasului si de magazinele de pe Corso Italia. Cele 120 de camere au o marime adecvata si sunt dotate cu acces wifi gratuit.


Localizare: in apropiere de centrul orasului Sorrento si de Piazza Tasso, la 50 km de aeroportul din Napoli.


Facilitati hotel: piscina in aer liber pe acoperisul hotelului cu sezlonguri si umbrelute care ofera avantajul unei privelisti panoramice asupra Golfului Napoli, restaurant, snack bar la piscina, garaj (cu plata suplimentara), internet wifi gratuit.


Dotari camere: baie proprie cu cada sau dus, uscator de par, aer conditionat, minibar, seif (cu plata), TV satelit, internet wifi gratuit, balcon.


www.hotelcesareaugusto.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.