Cere oferta Cere oferte
Vacante

CHAMADA PRESTIGE HOTEL

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CHAMADA PRESTIGE HOTEL, Kyrenia, Cipru

LOCALIZARE: Chamada Prestige Hotel and Spa ( ex Malpas Hotel) se afla la 750 de metri de plaja proprie (shuttle bus gratuit). Orasul Kyrenia se afla la 11 km de hotel.


FACILITATI HOTEL: Cu o capacitate de 194 camere, hotelul pune la dispoztia turstilor urmatoarele facilitati: receptie 24 de ire, lobby bar, lift, aer conditionat, salon de coafura, mini market, magazine, casino, parcare gratuita, exchange, room service, spalatorie, servicii medicale, piscina exterioara, piscina pentru copii, sezlonguri si umbrele gratuite la plaja si la piscina, bar la piscina, centru SPA & Wellness ( saloane de masaj, fitness, sauna, jacuzzi, baie de aburi, hammam), loc de joaca pentru copii, babysitting.


FACILITATI CAMERE: Camerele standard dispun de : incalzire/aer conditionat, minibar, baby cot (patut copii), internet ( contra-cost), seif (contra cost), TV cu ecran plat, telefon, baie cu dus sau cada, uscator de par, birou, balcon, cana electrica. Camerele pot avea vedere la munte sau la mare.


*Nota informativa: Pentru anumite facilitati din hotel saudin camera se pot solicita taxe suplimentare. In momentul sosirii la hotel, solicitati receptionerului sa va informeze cu exactitate asupra lor.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.