Cere oferta Cere oferte
Vacante

WOW BODRUM RESORT

5 stele

   Gumbet, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere WOW BODRUM RESORT, Gumbet, Turcia

WOW Bodrum Resort este situat in minunatul golf Gumbet, aproape de cosmopolita statiune cu acelasi nume, renumita pentru viata de noapte. Inca din primul moment veti fi intampinati de vederea magnifica asupra apelor cristialine ale golfului si va veti indragosti de imaginea pitoreasca a cladirilor din resort, de apusul de soare privit de la restaurant sau de petrecerile tematice organizate pe plaja. Wow Bodrum este locul ideal pentru va bucura de o vacanta de vis pe Riviera Turceasca.

Localizare: Hotelul se afla situat in zona Gumbet, la 35 km de aeroportul Orasului Bodrum, si la 4 km de centru.

Facilitati hotel: Hotelul, construit in anul 1999 si renovat complet in 2014, se intinde pe o suprafata de 38.000 mp si ofera un restaurant principal cu servire tip bufet, meniuri vegetariene si showuri pentru gatit, 4 restaurante A l'a Carte ( restaurant turcesc- Sini, restaurant cu specific mediteranean - Sancak, restaurant cu specific Italian -La Gondola, restaurant cu specific barbeque - Mangal Park - contra cost), 4 piscine exterioare cu apa dulce, o piscina interioara, plaja de nisip cu o lungime de 200m avand 2 pontoane, umbrele , sezlonguri si prosoape gratuite, serviciu de animatie ( lectii de dans, disco pentru copii, disco pentru adulti, muzica live, seri tematice, volei pe plaja) , acces wi-fi gratuit in toate zonele hotelului, centru Spa cu baie turceasca, sauna, sala de fitness, diferite tratamente de infrumusetare. Pentru copii, hotelul ofera serviciu de bona ( contra cost), mini disco, diverse activitati de animatie, meniuri speciale pentru masa, camera cu jocuri.
De asemenea hotelul ofera 3 tipuri de concept diferite:
- Conceptul de honeymoon care include bauturile de primire, rezervare prioritara la restaurantele a l'a carte, decorarea camerei, vin si cos cu fructe in camera, mic dejun in camera o singura data pe sejur, cadou special pentru proaspatul cuplu, scrisoare de felicitare din partea hotelului.
- Conceptul VIP include bauturile de primire, flori in camera, vin si dulciuri turcesti, prioritate in rezervarea restaurantelor a l'a carte, scrisoare de intampinare.
- Conceptul ' client fidela' include bauturile de primire, vin si dulciuri turcesti, scrisoare de intampinare.

Facilitati camere: Hotelul este format dintr-o cladire principala si 43 de cladiri anexa cu un numar trotal de 496 de unitati de cazare. Acestea sunt dotate cu balcon/terasa, baie cu dus, uscator de par, papuci si halat, acces internet, telefon direct, facilitate pentru prepararea cafelei si ceaiului, aer conditionat centralizat, mini bar, seif, TV LCD, radio.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.