Cere oferta Cere oferte
Vacante

Lykia Botanika Beach And Fun Club

de la
de la
1610  1278 
* 2 adulti | perioada 18.09.2024 - 25.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Lykia Botanika Beach And Fun Club, Fethiye, Turcia

Situat la doar 300 de metri de mare, Lykia Botanika Beach Fun & Club este inconjurat de copaci și grădini botanice. Hotelul are o plajă privată, piscină in aer liber, parc acvatic, baie turcească si facilităti spa.

Camerele cu aer condiționat de la Lykia Botanika Beach Fun & Club au TV cu canale prin satelit. De asemenea, include minibar si balcon.

Restaurantul hotelului asigură o selectie bună de preparate culinare, pregătite de o echipă de bucătari sefi. Barul serveste băuturi locale si de import. Există si un restaurant à la carte, care oferă specialităti pe bază de fructe de mare.

Oaspetii se pot bucura de sporturi nautice precum schi nautic, scufundări si plimbări cu banana gonflabilă. De asemenea, sunt disponibile excursii cu barca si parasutism.

Hotelul este la 25 de minute de mers cu masina de centrul orasului Fethiye. Plaja din Olüdeniz se află la 29 km. Serviciul de transfer este disponibil la un cost suplimentar. Parcarea privată este gratuită.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.