Cere oferta Cere oferte
Vacante

BODRUM BEACH RESORT

4 stele

   Bodrum, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere BODRUM BEACH RESORT, Bodrum, Turcia

LOCALIZARE: hotelul se afla la 35 km distanta de aeroportul Bodrum, la 1 km de centrul orasului Bodrum, in statiunea Gumbet, la 350 m de plaja. Anul constructiei : 2012.Suprafata : 18.000 mp.

FACILITATI HOTEL: Hotelul dispune de 2 cladiri despartite de o sosea dar comunica intre ele printr-un tunel , restaurant principal, restaurant A l\\\\\\\\'acarte cu specific pescaresc - Panorama ( cu rezervare, odata/sejur 7 nopti se poate beneficia de o cina gratuita), 3 baruri, piscina exterioara, piscina cu topogane, servicii medicale ( contra cost ), baie turceasca ( contra - cost ), coafor, magazine, servicii de spalatorie si curatatorie ( contra cost ), prosoape pentru piscina / plaja ( schimbatul lor este insa contra cost), sala de fitness, sauna si masaj (contra cost ), baie turceasca, tenis de masa, darts, biliard ( contra cost ), boccia, acces internet wireless (contra cost 1 euro/ora, 5 euro /zi si 35 euro / saptamana), mini club, piscina pentru copii, loc de joaca, serviciu de baby sitting (contra cost). Sezlongurile, umbrelutele si saltelele sunt gratuite la piscina, locuri de joaca pentru copii in interior /exterior.

FACILITATI CAMERE: Toate camerele din hotel sunt echipate cu: baie cu dus si uscator de par, Tv prin satelit, telefon, mini bar ( apa gratuita la check in), seif (contra cost), balcon, aer conditionat split. Camerele duble standard au 2 paturi twin sau un pat dublu, capacitatea lor maxima fiind de 3 persoane, pe jos au parchet, vedere land view. Camerele duble large dispun de pat dublu si 2 paturi suprapuse, au capacitate maxima de 2 adulti si 2 copii si au aceleasi facilitati ca si camerele duble standard.
Sezlongurile si umbrelutele la plaja sunt contra cost : 10 lire /sezlong + umbrela.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.