Cere oferta Cere oferte
Vacante

YASMIN RESORT BODRUM

5 stele

   Kadikale, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere YASMIN RESORT BODRUM, Kadikale, Turcia

www.yasminbodrum.com

LOCALIZARE:
Hotelul este situat pe o suprafata de 40.000 mp din 108.000 mp, in vecinatatea zonei Turgutreis-Kadikalesi (una dintre cele mai faimoase destinatii cu o plaja unica ) - la 5 km de Turgutreis si 20 km de Bodrum si 50 km de aeroportul Milas Bodrum. Este direct pe plaja.

CAZARE:
Hotelul a fost contruit in 2004 iar ultima renovare a fost facuta in 2012. Dispune de o cladire principala Palace ( 6 etaje cu balcoane si 2 lifturi ) si bungalow-uri Myndos Club(42 cladiri cu 2 etaje , impartind terasa sau balconul).Numarul total de camere este 478 camere din care : 193 camere standard Palace in cladirea principala (29 / 33mp), 39 camere junior suites in cladirea principala (38 mp), 2 de luve suites in cladirea principala (45 mp), 225 camere standard in cladirile Myndos Club (29 mp) , 17 junior suites in Myndos Club (40 mp), 2 de luxe suite in Myndos Club (45 mp). Sunt 5 camere in caldirea principala pentru persoane cu dizabilitati; pentru fumatori - la cerere. Camerele au seif gratuit , telefon , TV satelit, LCD TV, baie proprie, uscator de par, balcon , mini bar gratuit , reumplut zilnic cu apa si bauturi racoritoare, aer conditionat centralizat , Wi-fi gratuit doar in camerele din cladirea principala.

SERVICII: Ultra all inclusive
In Myndos Restaurant - mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, degustari de tip snack (snack bar) , inghetata si produse de patiserie dupa amiaza la snack bar, cina, gustari tip snack la miezul noptii. Bauturile locale si unele bauturi de import sunt servite in toate barurile cu exceptia Snack barului; bauturile fresh sunt contra cost.

FACILITATI:
Restaurant principal Myndos, restaurante A’ la Carte (pescaresc, turcesc, italian - cu rezervare in prealabil), piscine interioare si exterioare, 3 tobogane (unul pentru adulti), Pool bar, Disco, Lobby Bar, Bistro snack , sala de sport interioara (contra cost). Contra cost: centru comercial, exchange, doctor, spalatorie, room service, baby sitter, coafor.

PLAJA:
Hotelul este situat pe plaja artificiala de nisip, cu 3 platforme; sezlongurile, umbrelute si prosoapele sunt gratuite atat la plaja cat si la piscina.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Se organizeaza programe de animatie si divertisment, seri turcesti o data pe saptamana, karaoke, petreceri pe plaja, muzica live, spectacole. Exista mini club pentru copiii intre 4 si 12 ani, loc de joaca pentru copii, piscina pentru copii, mini disco.

Gratuit: volei pe plaja, basket, tenis de masa, gimnastica in apa, aerobic, stretching, polo, boccia, mini fotbal, darts, table, jocuri de carti, sauna, baie turceasca, fitness.

Contra cost sunt: internet cafe, jocuri pe calculator, sporturi nautice cu motor, centru de scufundari, parasailing, echipament de tenis, lectii de tenis, nocturna , biliardul.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.