Cere oferta Cere oferte
Vacante

SALMAKIS BEACH RESORT & SPA

4 stele

   Bodrum, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SALMAKIS BEACH RESORT & SPA, Bodrum, Turcia

www.salmakishotel.com

LOCALIZARE:
Hotelul este situat la o distant de 1,5 km de central statiunii Bodrum, la 1 km de Gumbet si la 35 km de aeroportul din Bodrum

CAZARE:
Hotelul a fost construit in 1996, cu ultima renovare in 2013, are 3 etaje, 3 lifturi .Ocupa o suprafata de 22.000 mp. Dispune de 212 camere, astfel: camere standard garden si sea view (25 mp); camere pentru persoanele cu dezabilitati; camere family (40 mp cu 2 dormitoare), junior suit (74 mp – 1 living si un dormitor), king suit (94 mp cu sea view, 1 living si un dormitor). Camerele sunt dotate cu baie, aer conditionat, TV satelit, seif, minibar(in fiecare zi , 1 sticla de apa este fara plata), uscator de par, telefon, canale de muzica, podea ceramica , cu mocheta sau parchet (in king suite), internet wireless, balcon sau terasa.

SERVICII:
All Inclusive 24h - mic dejun, mic dejun tarziu ( 10.00-11.00), pranz si cina tip bufet , snack-ul de la miezul noptii (supe, salate); in timpul zilei se servesc pizza, hamburgeri, inghetata, prajituri
In Lobby bar (intre 08.00-02.00 am, toate bauturile locale si din import sunt cu plata, exceptie facand cafeaua si ceaiul);
Half Board; mic dejun, mic dejun tarziu ( 10.00-11.00) si cina, in regim bufet.
Se servesc bauturi locale alcoolice si racoritoare.
Contra cost : toate bauturile din import, toate bauturile dupa ora 01.00, sucurile fresh din fructe, room service, mini bar.

FACILITATI:
Un restaurant principal, restaurante “A la carte” : Ottoman (bucatarie turceasca) si Mediteranean sunt cu rezervare in avans, 5 baruri , Vitamin Bar este contra cost, 1 piscina de adulti exterioarea, 1 interioara si una pentru copii, jacuzzi, baie turceasca , sauna, centru de firtness, internet, mini club, biliard , boccia, TV & game room, parking, camera cu aburi. Contra cost : masaj, spalatorie, baby sitting, telefon/fax, beauty center, mini market, coafor, fotograf, doctor, iluminatul terenului de tenis, internet café, market, shop-uri.

PLAJA:
Plaja este privata, cotata “Blue Flag”, cu nisip si pietris, are 60 m si un ponton - sezlonguri, umbrelute si prosoape gratuite.

ACTIVITATI:
Tenis, fitness, darts, tenis de masa, boccia, aerobic, step, biliard, tras cu arcul, animatie, sporturi , seri cu DJ si muzica live .

LOCALIZARE: Hotelul este situat la o distant de 1,5 km de central statiunii Bodrum, la 1 km de Gumbet si la 35 km de aeroportul din Bodrum

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.