Cere oferta Cere oferte
Vacante

VISTA HILL HOTEL

5 stele

   Kusadasi, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere VISTA HILL HOTEL, Kusadasi, Turcia

www.cande.com.tr

Localizare:
Este situat la 120 km de aeroportul Bodrum (BJV), la 80 km de aeroportul Izmir (ADB), la 25 km de Ephesus, la 6 km de centrul orasului Kusadasi. Este pe malul marii.

Cazare:
Hotel a fost deschis in anul 1988, ultima renovare a avut loc in 2012; are o suprafata totala - 25 000 m2. Hotelul are o cladire cu 7 nivele, 6 lifturi, 315 camere (136 camere land view ;141 camere sea view, 21 camere pool view; 17 camere garden view ). Toate camerele au incalzire centrala si de racire,, TV LCD, TV prin satelit, baie cu cada, uscator de par, telefon, telefon in baie, minibar, seif, detector de fum, Wi-Fi.

Servicii:
All Inclusive Plus - mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina si bufet de noapte ; include doar bauturi locale servite in lobby bar, la snack back - bauturi 24 h si mancaruri de tip snack, la Beach Bar, Pool Bar si Disco. Restaurantul Chinatown este "A la carte" - poate fi utilizat o data pe saptamana cu rezervare facuta la receptie. Gratuit : Wi-Fi, seif, animatie, club pentru copii, tenis (echipamentele nu sunt incluse), baie turceasca, sauna, fitness center, prosoape, sezlonguri, umbrele de soare, tenis de masa, darts, baschet, patut pentru copii.

Servicii contra cost:
Room service 24 h, business point, baby sitter, telefon, fax, spalatorie si urcatorie masaj, coafeur, doctor si servicii de asistenta medicala, bauturile de import, cafeaua turceasca, toate bauturile imbuteliate la cutie si la sticla, bauturile fresh, milkshake-urile, iluminarea terenului de tenis etc.

Facilitati:
Restaurantul principal, restaurant a'la carte, patiserie, lobby bar, bar la piscina, snack bar, bar pe plaja, Disco Bar, Cocktail Lounge, Roof Bar, 2 piscine in aer liber, 1 piscina pentru copii in aer liber, 1 piscina cu tobogan, 1 piscina interioara incalzita pentru adulti si una pentru copii, meeting si ball room, Tv Lounge, amfiteatru, sauna, fitness center, teren de baschet, tenis.
Plaja: plaja privata cu nisip, are platforma, amenajata cu sezlonguri, umbrele gratuite, prosoapele de plaja sunt gratuite pe baza de card.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.