Cere oferta Cere oferte
Vacante

WIND OF LARA HOTEL & SPA

5 stele

   Lara Kundu, Turcia

Revelion în Turcia
de la
de la
744 
* 2 adulti | perioada 09.06.2024 - 11.06.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere WIND OF LARA HOTEL & SPA, Lara Kundu, Turcia

WIND OF LARA HOTEL & SPA - 5* - LARA – ANTALYA
www.windoflara.com
Localizare:
Hotel este situat in regiunea Lara la 12 km de aeroportul Antalya si 19 km de la centrul orasului Antalya. Cazare:
Numaru toatal de camere este de 276 camere din care 240 sunt camere standard (26m², o baie, un dormitor cu un pat matrimonial si un pat suplimentar, max 2+1 pers), 12 camere Familiy Suite (52m², doua dormitoare cu usa in intre si doua bai, max 3+1 pers). Toate camerele sunt dotate cu baie proprie cu cabina de dus, uscator de par, sistem centralizat pentru aer conditionat, telefon direct, mini bar (apa, bauturi racoritoare, bere - alimentat zilnic), fierbator, cafea & ceai, seif, parchet laminat, TV prin satelit și canale de muzica, conexiune WI-FI la internet (gratuit), balcon.
Servicii:
Ultra all inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, cina, gustari in timpul zilei si seara tarziu, toate bauturile alcoolice și nealcoolice standard locale si din import, inghetata dupa-amiaza la anumite ore, restaurante A“ la carte cu rezervare in prealabil o data pe sejur, restaurant pe plaja. Nu sunt incluse: bauturile speciale din import, bauturile imbuteliate, vinuri speciale, vinuri din import, sucuri de fructe proaspete, room service-ul.
Facilitati:
Restaurant principal pentru bufet deschis, restaurante A'la Carte: Turkuaz- bucataria turceasca, Cilantro - bucataria italiana, Capari - restaurant pescaresc, baruri pe teritoriul complexului hotelier. Conra cost sunt: doctor, babysitting, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator, centru comercial, rent a car. WI - FI conexiune la internet pe teritoriul hotelului si in camere, este gratuit.
Plaja:
Plaja hotelului la 700m, cu nisip si pietris, cu sezlonguri, umbrele de soare si prosoape de plaja - gratuit. La plaja exista transfer cu autobuzul gratuit.
Sport si divertisment:
Piscine exterioare si interioare pentru adulti si copii, noua tobogane cu apa, terenuri de tenis, baie turceasca, baie de aburi, sauna, baschet, gimnastică volei pe plaja, darts, tenis de masa, centru de fitness. Cu plata suplimentara sunt: sporturile nautice, biliard, echipament de tenis si lectiile de tenis, toate tratamentele si masajul în centrul SPA. Programe de divertisment cu animatie in timpul zilei si seara. Mini club pentru copii de la 04 -12 ani.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.