Cere oferta Cere oferte
Vacante

SIDE CROWN PALACE

5 stele

   Side, Turcia

Revelion în Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SIDE CROWN PALACE, Side, Turcia

Descriere HOTEL SIDE CROWN PALACE: Hotelul a fost deschis in anul 2011. Hotelul are o o suprafata totala de 18.000 mp si dispune de 444 camere.
Tip masa: All Inclusive
Localizare HOTEL SIDE CROWN PALACE:Hotelul este situat la 400 m distanta de plaja, in localitatea Evrenseki, la 65 km de aeroport. Orasul Side se afla la 7 km distanta.
Plaja:La HOTEL SIDE CROWN PALACE veti gasi o plaja privata, cu nisip. Sezlongurile, umbrelele si prosoapele sunt gratuite. Aceesul la plaja se poate face cu shuttle bus.
Dotari camere: La HOTEL SIDE CROWN PALACE beneficiati de camere intre 22 si 46 mp dotate cu: telefon, seif, minibar, aer conditionat, baie cu dus, uscator de par, parchet, balcon.
Facilitati generale HOTEL SIDE CROWN PALACE:Hotelul ofera oaspetilor sai multiple facilitati: restaurant principal, 4 restaurante a la carte, 4 baruri, patiserie, 3 piscine exterioare- una cu 2 tobogane si una cu zona pentru copii, piscina interioara cu jacuzzi, sauna, hammam, centru fitness, aerobic, discoteca, programe de animatie, tenis de masa, darts, volei si fotbal pe plaja.Servicii cu plata: internet WI-FI, sporturile pe apa (navigatie, surfing, sporturi motorizate), sala de jocuri, biliard, tratamente in zona spa, masaj, doctor, rent-a-car, magazine, baby-sitter, salon infrumusetare.
Facilitati copii HOTEL SIDE CROWN PALACE: Hotelul pune la dispozitia copiilor zone pentru copii la piscinele exterioare, teren de joaca, miniclub, animatie, minidisco, minicinema, scaune pentru copii la restaurantul principal, snack-uri, inghetata.
Alte informatii:- in restaurante tinuta este obligatorie; - accesul la restaurantele a la carte se face gratuit ( mai putin la cel italian care este contra cost) in baza unei rezervari cu o seara inainte (o singura data pentru un sejur de minim 7 nopti);- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.- Animalele de companie nu sunt permise.
Clasificarea agentiei: 5*
Web: http://www.sidecrownhotels.com/crown-palace/en


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.