Cere oferta Cere oferte
Vacante

SHERWOOD GREENWOOD RESORT HOTEL

4 stele

   Kemer, Turcia

Revelion în Turcia
de la
de la
1098  898 
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere SHERWOOD GREENWOOD RESORT HOTEL, Kemer, Turcia

LOCALIZARE: Hotelul este situat in regiunea Goynuk, la 46 de km de aeroportul din Antalya si 36 km de centrul orasului si 6 km de Kemer.
www.greenwoodresort.com

LOCALIZARE:
Hotelul este situat in regiunea Goynuk, la 55 de km de aeroportul din Antalya si 9 km de Kemer.

CAZARE:
Hotelul dispune de un numar total de 265 camere in ckladirea principala, cladirea anexa si bungalow-uri: 101 camere standard cladirea principala (19-21mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), 59 camere standard in bungalow (19-21mp, un dormitor, o baie, max 2+1pax), 50 camere Large (19-21mp, un dormitor cu paturi suprapuse, o baie, max 4pax), 12 camere Deluxe Large (40mp, un dormitor cu pat matrimonial + o canapea extensibila pentru 2 persoane, o baie, max 4pax), 22 camere Connection family (45mp, doua dormitoare cu usa intre ele, o baie, max 4pax), 20 camere Junior (40mp, un dormitor cu pat matrimonial si si doua paturi sigle despartite de un perete glisant, o baie, max 4pax). Toate camerele au baie privata cu dus si uscator de par, aer conditionat centralizat cu program in functie de conditiile meteo si de conducerea hotelului, parchet laminat (exceptie parterul cladirilor anexe care sunt cu gresie), telefon direct, mini bar (contra cost), seif (contra cost), TV satelit si canale de muzica, balcon.

SERVICII:
All Inclusive- tip bufet pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, gustari, ceai, cafea, cina, gustari tarzii, toate bauturile locale alcoolice si racoritoare se servesc in intervalul orar 10.00-24.00 gratuit. Nu sunt incluse in concept: toate produsele alimentare si bauturile dupa ora 24.00, restaurantul A’la Carte, toate bauturile alcoolice si racoritoare importate, vinul imbuteliat, sucurile naturale de fructe, bauturile de la Disco bar, bauturile energizante, mini-barul din camere, room service.

FACILITATI:
Restaurant principal tip bufet, restaurant A’ la Carte- bucatarie italiana, lobby bar, bar la piscina si pe plaja, Vitamin bar, Turkish café, Disco bar. Contra cost: servicii medicale, baby sitting, spalatorie, rent a car, coafor, centru comercial, telefon, fax, internet si jocuri pe calculator. Conexiunea Wi-Fi este disponibila gratuit in lobby.

PLAJA:
Hotelul dispune de plaja privata cu pietricele la 75m de hotel (exista un drum intre hotel si plaja); sezlongurile si umbrelele de soare sunt gratuite, prosoapele de plaja cu depozit.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscina exterioara si interioara, piscina exterioara pentru copii, tobogane, sauna, centru fitness, baie turceasca, terenuri de tenis, mini-fotbal, tenis de masa. Contra cost: nocturna pentru terenurile de tenis, masaj, biliard, sporturi nautice, centru de infrumusetare.
Se organizeaza programe de divertisment si competitii in timpul zilei, spectacole seara. Mini club pentru copii cu teren de joaca si sala de jocuri (05-12 ani).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.