Cere oferta Cere oferte
Vacante

RAMADA RESORT SIDE

5 stele

   Side, Turcia

Revelion în Turcia
de la
de la
1115  638 
* 2 adulti | perioada 09.05.2024 - 16.05.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere RAMADA RESORT SIDE, Side, Turcia


Hotel Ramada Resort Side este situat la 500 m de mare, la 16 km de centrul orasului Side si la o ora (60 km) de aeroportul Antalya, avand numeroase piscine atat in interior, cat si in aer liber. Are 15000 mp si este compus din 3 cladiri cuprinzand un total de 291 camere.Facilitati hotel: Situat la doar 500 de metri de malul marii, hotelul Ramada Resort Side are piscine in interior si in aer liber, cu 2 tobogane de apa, facilitati de spa si o zona de plaja privata. De asemenea hotelul dispune de room service, inchirieri auto, receptie deschisa nonstop, schimb valutar, birou de turism, camera de bagaje, babysitting/servicii pentru copii, spalatorie, serviciu de calcat, lustruire pantofi, sali de conferinta si petreceri, fax/copiator, barbier/salon de frumusete. Internetul wireless este disponibil in intreg hotelul si pe plaja si este gratuit, insa cel de mare viteza precum si Internet cafe sunt contra cost. Nu sunt acceptate animalele de companie. Exista shuttle bus gratuit pana la plaja de nisip (150 m lungime).Facilitati camere: Toate camerele de la hotel Ramada Resort Side au mobilier modern, balcon, o baie privata cu uscator de par, aer conditionat, TV LCD, ceai/cafea, internet Wi-Fi, minibar (umplut la sosire cu bere, apa si bauturi racoritoare, reumplut zilnic gratuit doar cu apa si bauturi racoritoare). Room service contra cost.
- 130 camere standard land view (max. 2+1 pers., 30 mp);
- 58 camere standard pool view (max. 2+1 pers., 30 mp);
- 60 camere superior (max. 2+2 sau 3+1 pers., 30 mp);
- 43 family room (2 dormitoare si o baie, max. 2+2 sau 3+1 sau 4 pers., 50 mp).Sport si divertisment Hotelul dispune de biliard, tenis de masa, darts, ciclism, sauna (gratis), sala de fitness (gratis), spa & centru de wellness, masaj (contra cost), baie turceasca si baie de aburi (gratis), zona de plaja privata, piscina interioara, inchirieri biciclete, camera de jocuri (contra cost), disco si muzica live (gratis). Sporturile nautice sunt contra cost. Prosoapele de plaja, sezlongurile si umbrelele sunt gratis.Drinks & Food Micul dejun, pranzul si cina sunt servite zilnic in stil bufet. Restaurantele a la carte ale hotelului ofera preparate din bucataria turceasca si italiana (nu sunt admisi copiii in restaurantul italian; pentru sejur de 7-9 nopti, o rezervare doar la un restaurant a la carte; pentru 10 nopti si mai mult - se poate face o rezervare la doua restaurante a la carte). Bauturi racoritoare, gustari si produse de patiserie sunt servite la baruri (lobby bar este deschis non-stop).Facilitati pentru copii: Hotelul dispune de teren de joaca pentru copii si de animatori, exista piscina de copii si mini club (4-12 ani).

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.