Cere oferta Cere oferte
Vacante

ORANGE COUNTY RESORT HOTEL

5 stele

   Kemer, Turcia

de la
de la
911 
* 2 adulti | perioada 20.04.2024 - 27.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ORANGE COUNTY RESORT HOTEL, Kemer, Turcia


HOTEL ORANGE COUNTY RESORT 5* - KEMER

Clasificare agentie: 5*

Concept: ULTRA ALL INCLUSIVE

Deschis in anul 2005, cu o suprafata totala de 22.000 mp, hotelul dispune de un corp principal de 6 etaje (Cladirea Principala),de 17 corpuri Volendam House de 2 etaje si 26 corpuri Orange Gracht Economy room cu un etaj.

Hotelul dispune de 514 camere repartizate astfel:
camere standard sea & pool side view (suprafata 27 mp, capacitate maxima 3 pers.);
camera standard land view
Family room
Volendam Houses

Localizare: pe malul marii, la 45 km de centrul orasului Antalya si la 60 km de aeroport, la 300 m de centrul orasului Kemer.

Dotari camera: telefon, televizor, minibar, seif, aer conditionat centralizat, internet wireless, uscator de par, carpeta sau parchet.
Alte informatii: curatenia de face zilnic, prosoapele se schimba zilnic, minibarul se reumple zilnic cu bauturi racoritoare, apa si bere.

Facilitati hotel: restaurant principal, 3 restaurante a la carte, Snack bar, pariserie, bar pe plaja, bar la piscina, disco bar, se servesc bauturi locale si cateva bauturi internationale, mini bar ( sucuri, apa o data pe zi), servicii speciale pentru honeymoon , 2 piscine exterioare, o piscina interioara, o piscina pentru copii, sala de conferinta, mini club (4-12 ani) de la ora 10.00-24.00, mini disco, loc de joaca pentru copii, babysitting la cerere (contra cost), copii intre 2-3 ani au voie la mini club doar in prezenta parintilor.

Servicii cu plata: rezervare la restaurantele A la carte (10 dolari/persoana. Pentru copii intre (0-2 ani) este gratuit), bauturile internationale, doctor, salon de infrumusetare, magazine, sucul natural, jocurile nautice de pe plaja, taxi, transfer privat, room service, telefon, fax.
Servicii gratuite: bauturile locale, biliard, discoteca, centru de fitness, orange spa center, inghetata, minibar, safe in camera, tobogane, internet wirless.

Plaja de nisip si pietricele.

Miniclub:
In miniclub sunt organizate diverse activitati pentru copii, menite sa le atraga atentia, intr-o atmosfera prietenoasa si sigura.Programul de la 10.00-24.00

Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- carduri acceptate: Visa, Master Card;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica.

Hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului
fara a anunta in prealabil aceste modificari.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.