Cere oferta Cere oferte
Vacante

MAXX ROYAL KEMER RESORT

5 stele

   Kemer, Turcia

Revelion în Turcia
de la
de la
5125  3578 
* 2 adulti | perioada 03.06.2024 - 06.06.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere MAXX ROYAL KEMER RESORT, Kemer, Turcia

Maxx Royal Kemer, este un hotel nou, care se va deschide in 01.06.2014, cu o suprafata totala de 160.000 mp, dispune in total de 291 suite:

Suite Land View: situat in corpul principal, cu o suprafat de 100mp, format din 1 dormitor, dressing, baie cu dus si Jacuzzi, zona de living, balcon (3 adulti + 1 copil + 1 infant).
Suite Garden View: situat in corpul principal, cu o suprafat de 100mp, cu vedere la gradina, format din 1 dormitor, dressing, baie cu dus si Jacuzzi, zona de living, balcon (3 adulti + 1 copil + 1 infant).
Suite Sea View: situat in corpul principal, cu o suprafat de 100mp, cu vedere la mare, format din 1 dormitor, dressing, baie cu dus si Jacuzzi, zona de living, balcon (3 adulti + 1 copil + 1 infant).
Royal Residence Family Garden View: situat in cladirea cu apartamente, cu o suprafata de 175 mp, cu vedere la gradina, 1 living, 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), dressing, 2 toalete cu WC, baie cu dus, terasa si Jacuzzi pe terasa (6 persoane+ 1 infant).
Royal Residence Family Sea View: situat in cladirea cu apartamente, cu o suprafata de 175 mp, cu vedere la mare, 1 living, dressing, 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi) 2 toalete cu WC, baie cu dus, terasa si Jacuzzi pe terasa (6 persoane+ 1 infant).
Maxx Laguna Villa 1: Vila privata, cu vedere la piscina si acces direct la piscina de pe terasa, 1 living, 1 dormitor (pat matrimonial), dressing, toaleta cu WC, baie cu dus, Jacuzzi si Jacuzzi pe terasa (3 Adulti + 1 copil + 1 infant).
Maxx Laguna Villa 2: Vila privata duplex, cu vedere la piscina si acces direct la piscina de pe 2 terase, 1 living, 2 dormitoare (unul cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), dressing, 2 toalete cu WC, bai cu dus, Jacuzzi pe terasa de la etaj, gradina privata (6 persoane + 1 infant).
Maxx Laguna Villa 3: Vila privata duplex, cu vedere la piscina si acces direct la piscina de pe 2 terase, 1 living, 3 dormitoare (doua cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), dressing, 3 toalete cu WC, bai cu dus, Jacuzzi pe terasa de la etaj, gradina privata (10 persoane + 1 infant).
Royal Beach Villa 3: Vila privata duplex, cu vedere la mare, piscina privata, 1 living, 3 dormitoare (doua cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), dressing, 1 dinning, 1 bucatarie, 4 toalete cu WC, 1 baie cu Jacuzzi si dus, 3 bai cu dus si sauna (10 persoane + 1 infant).
Royal Beach Villa 4: Vila privata duplex, cu vedere la mare, piscina privata, 1 living, 4 dormitoare (3 cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), dressing, 1 dinning, 1 bucatarie, 5 toalete cu WC, 1 baie cu Jacuzzi si dus, 4 bai cu dus si sauna (12 persoane + 1 infant).
Presidential Villa 4: Vila privata duplex, cu vedere la mare, piscina privata, 1 living, 4 dormitoare (3 cu pat matrimonial si unul cu 2 paturi), dressing, 1 dinning, 1 bucatarie, 5 toalete cu WC, 1 baie cu Jacuzzi si dus, 4 bai cu dus si sauna (10 persoane + 1 infant), baie turceasca.

Localizare: pe plaja, situat intre 2 golfuri, 60km fata de aeroportul din Antalya, 6 km fata de centrul orasului Kemer.

Dotari camera: telefon, LCD TV-satelit, halat de baie, papuci, wi-fi internet (gratuit), uscator de par, Jacuzzi, aparat de ceai si cafea, Dvd player, dressing cu incuietoare, produse de lux la baie, oglinda de barbierit/machiat.

Facilitati hotel: restaurant principal, 3 restaurante a la carte (Asiatic, Steak House, francez-rusesc), 2 restaurante snack si 2 restaurante pentru copii, 1 patiserie, 11 baruri, 4 piscine exterioare, 1 piscina interioara, Aqua Park, centru spa, Mini Club si Junior Club pe grupe de varste (intre 1- 3 ani; intre 4- 7 ani; intre 8 12 ani, intre 13-17 ani), mini disco, competitii sportive si de gatit organziate pentru copii, sala de jocuri pentru copii, sala de TV cu desene animate, spectacole pentru copii, bowling, activitati cultural, beach volley, lectii de gatit, wind surf, lectii de dans, biliard, baschet, canoe, show-uri live, internet cafAS, Nintendo wii, lectii yoga, tenis de camp, muzica live, sala de fitness, darts, aerobic, pilates, petreceri seara, cinema, disco, tenis de masa, polo.
Servicii cu plata: parasailing, curs de scufundari, antrenor personal de fitness, banana, sporturi nautice motorizate, jet ski, catamaran, surf, water ski.

Plaja de nisip, pietris si pietre. Sezlongurile, umbrelele si prosoape de plaja sunt gratuite.

Alte informatii:
- minibarul se completeza zilnic cu apa, bauturile racoritoare, bere, vin, fructe, snackuri.
- pentru restaurantele a la carte, rezervarile se fac cu o zi inainte;
*Turistii la sosire sunt primiti cu sampanie si bauturi special pentru copii, Turkish delight, ciocolata si capsuni.
Website: www.maxxroyal.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.