Cere oferta Cere oferte
Vacante

CRYSTAL CENTRO RESORT & SPA

5 stele

   Lara Kundu, Turcia

Revelion în Turcia
de la
de la
1640  1238 
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere CRYSTAL CENTRO RESORT & SPA, Lara Kundu, Turcia

Situat la o scurtă călătorie cu masina de centrul orașului Antalya si orientat spre plaja Lara, acest hotel de la malul mării impresionează cu piscinele sale amenajate, grădina mare si numeroasele sale facilități. Oaspeții pot savura mancăruri rafinate la restaurantele hotelului. Se oferă acces gratuit la internet WiFi.

Oaspeții pot petrece o vacanță de familie de neuitat la Crystal Centro Resort - Ultimate All Inclusive. In timp ce beneficiați de un masaj profesionist la centrul de wellness, copiii dumneavoastră se pot distra in piscina pentru copii, care are un tobogan mare cu apă. De asemenea, oaspetii mai tineri se vor bucura de programul de animație oferit pe tot parcursul zilei si de mini-discotecă.

Oaspeții care doresc un sejur mai activ la * Crystal Centro Resort * pot incerca diverse sporturi nautice, inclusiv canotaj, scufundări și parasailing. Oaspeții se pot antrena in sala de fitness sau pot inota in piscina interioară. Amatorii de tenis pot folosi terenul de la hotel.

In fiecare vară, * Crystal Centro Resort * găzduiește o serie de grupuri de dans, magicieni și alți artiști. Oaspeții pot asculta muzică live in timp ce savurează o băutură la barul cu pian care are program non-stop. Ofertele all inclusive cuprind băuturi la barul de la piscină, la barul de pe plajă si la disco-bar.

Toate camerele au balcon, unele cu vedere la mare. Oaspeții pot lua masa in confortul camerei lor moderne si spațioase.

Aeroportul Internațional Antalya este situat la 15 km de Crystal Centro Resort - Ultimate All Inclusive.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.