Cere oferta Cere oferte
Vacante

FAME RESIDENCE PARK

4 stele

   Kemer, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere FAME RESIDENCE PARK, Kemer, Turcia

www.famehotels.com

LOCALIZARE:
Hotelul este situat in centrul statiunii Kemer, la 50 km de aeroportul din Antalya.

CAZARE:
Hotelul are un numar total de 110 camere: 89 camere standard (16 mp, un dormitor si o baie, max 2+1 pax), 21 camere family (25mp, o camera spatioasa, o baie, max 2+2 pax). Toate camerele au balcon, baie privata cu dus si cada, dus, uscator de par, aer conditionat split, telefon direct, mini-bar (contra cost - exceptie facand apa), seif (contra cost), parchet laminat, satelit TV si programe de muzica.

SERVICII:
Fame Style All Inclusive - bufet deschis pentru mic dejun, mic dejun tarziu, pranz, prajituri, ceai si cafea, cina, toate bauturile alcoolice si racoritoare locale pana la ora 22.00. Nu sunt incluse in concept: toate bauturile din import, sucurile naturale din fructe, toate bauturile imbuteliate, toate bauturile din Disco bar, restaurantele A'la Carte cu rezervare in avans, toate produsele alimentare si bauturile dupa ora 22.00.

FACILITATI:
Restaurant principal tip bufet, restaurant A’ la Carte – specific turcesc, lobby bar, bar pe plaja si la piscina. Contra cost: servicii medicale la cerere, spalatorie, baby sitting, magazine, internet cafe si jocuri pe claculator, rent a car. Conexiunea Wi-Fi este disponibila gratuit in lobby.

PLAJA:
Hotelul are plaja privata cu sezlonguri si umbrele de soare gratuite; prosoapele pentru plaja cu depozit.

SPORT SI DIVERTISMENT:
Piscina exterioara, piscina pentru copii, tenis de masa. Contra cost: centru fitness, baie turceasca, sauna, masaj, centru de infrumusetare in Fame Residence Kemer, biliard si sporturi acvatice.
NOTA: Oaspetii cazati in Fame Residence Beach (ex Park) au acces la facilitatile hotelului Fame Residence Kemer Hotel: Centrul SPA, centru fitness, piscina interioara, mini club toate dacilitatile fiind contra cost.NOTA: Hotelul nu accepta cazare in camere single, duble si triple doar pentru barbati.

LOCALIZARE: Hotelul este situat in centrul statiunii Kemer, la 50 km de aeroportul din Antalya.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.