Cere oferta Cere oferte
Vacante

ASTERIA KREMLIN PALACE

5 stele

   Lara Kundu, Turcia

de la
de la
1768  1195 
* 2 adulti | perioada 06.04.2024 - 13.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ASTERIA KREMLIN PALACE, Lara Kundu, Turcia

CONCEPT HOTEL


Informatii generale:
Asteria Kremlin Palace 5* face parte din lantul hotelier Asteria. Constrctia lui a avut ca inspiratie Kremlinul din Moscova, oferindu-I astfel o atmosfera asemanatoare cu cea din Rusia. Atractia principal a hotelului este o replica a Catedralei Sfantului Vasile din Piata Rosie din Moscova.

Puncte forte:
- Renovat in 2019;
- Foarte aproape de aeroportul din Antalya, durata scurta a transferului;
- Hotel pe plaja

Localizare: pe plaja, in zona Kundu, la 16km de aeroport din Antalya si la 17km de centrul Antaliei.

Facilitati hotel:restaurant principal, restaurante a la carte (mexican, turcesc, fish, Italian), snack (in restuarantul Pasha si Avrora), Gozleme, Borek si Pide (in cortul Tsar), inghetata, bufet pentru copii, buffet dietetic, Zvezda Bar cu inghetata ambalata, baruri la piscina, vitamin bar, cafAS bar, lobby beer house, piscine interioare si exterioare pentru copii si adulti, 2 pontoane (unul cu pavilioane altul cu sezlonguri), wi-fi, 8 terenuri de tenis, baie turceasca, sauna, centru fitness.

Tipuri de camere si dotari:
- Standard: cu o suprafata de 23mp, camerele standard au o capacitate de acomodare de 1 pana la 3 pax., au paturi twin sau pat matrimonial si beneficiaza de balcon;
- Camere standard pentru persoanele cu dizabilitati sunt in numar de 10 si au conditii create pentru persoanele cu nevoi speciale;
- Standard cu paturi suprapuse: camerele au o suprafata de 23mp si un grad de ocupare de 4 pax. Acest tip de camera are 2 paturi suprapuse si un pat matrimonial si beneficiaza de balcon;
- Dublex Family Room: suprafata lor este de 48mp , iar gradul de ocupare este de 1 pana la 4+1 pax. Are 2 dormitoare, 2 pat matrimonial si 2 paturi twin si balcon;
- Royal Deluxe: capacitatea de acomodare este de 2 pax, suprafata camerei este de 80mp, beneficiaza de living cu chicineta si dormitor. Are un pat matrimonial si balcon;
- Royal King Suite: are o suprafata de 120mp si un grad de acomodare intre 1 si 4 pax. Suita este impartita astfel: camera de dormit, living, birou si chicineta.

Toate camerele beneficiaza de vedere la gradina. Facilitati disponibile in toate camerele: baie privata cu dus sau cada, seif, telefon, TV cu LCD si satelit, mini bar, carpeta sau parchet laminat, papuci, uscator de par, wi-fi, oglinda pentru machiat, aer conditionat central, fierbator, ceai, cafea. Halatele de baie se asigura contra cost. Serviciul de curatenie este zilnic, iar schimbarea cearsafurilor si a prosoapelor se face o data la 2 zile.

Tip de masa: Ultra All Inclusive

Pentru copii: piscine interioara, piscine exterioara cu 3 tobogane, loc de joaca, mini club, carucior contra cost, mini disco, junior club, sporturi, jocuri in piscina, competitii activitati, bufet pentru copii.

Activitati incluse:
tenis de masa, tenis, camera de gaming, billiard, bowling, seri tematice, fotbal de masa, animatie, muzica live, baschet, mini-fotbal, volei pe plaja, tras cu arcul, Boccia, Darts, polo, yoga, gimnastica in apa, Zumba, camera de gaming, Play Station, billiard.

Tips/ recomandari:
Bucura-te de un peisaj inedit intr-un resort care imbina ospitalitatea Turciei cu maretia si stralucirea Rusiei


Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.