Cere oferta Cere oferte
Vacante

ARCANUS SIDE RESORT

5 stele

   Side, Turcia

Revelion în Turcia
de la
de la
1469 
* 2 adulti | perioada 13.04.2024 - 20.04.2024 | transport cu avionul | plecare din BUCURESTI
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere ARCANUS SIDE RESORT, Side, Turcia

Hotelul este situat la 5 km de Side si 75 km de aeroportul din Antalya, 85 km faţă de centrul Antalyiei si are o suprafata de 47000 m2. Hotelul a fost deschis in 1988, ultima renovare fiind in anul 2013/2014 cand a fost preluat de grupul Arcanus hotels .
CAZARE :
Cazare: Hotelul are 6 etaje si 463 camere din care: 41 standard room cu vedere la gradina, 252 camere standard cu vedere la mare , 151 camere standard cu paturi supraetajate si 14 camere familiale.
Camerele econonmic - Sunt echipate ca si camerele standard dar: sunt amplasate la parter (sau in zone mai defavorabile ale hotelului), sau/si au suprafete mai mici sau/si nu au balcon. Camerele au suprafata de 21 m2 un dormitor si o baie cu cada /WC. Camera este dotata cu aer conditionat , balcon, telefon direct , minibar, mocheta, seif, TV satelit, oglinda, uscator de par. Halatul si papucei de baie sunt la cerere si contra cost. Camerele au un pat matrimonial sau 2 paturi single care sunt schimbate de 3 ori pe saptamana. Capacitatea este de min 1 pax max 1+2 pax sau 3 pax. Camerele nu sunt cu vedere la mare.
Camera garden side - camera garden dispune de un dormitor si o baie cu cada /WC, aer conditionat ( pornit la anumite ore, in functie de vreme), balcon, telefon direct , minibar, mocheta, seif, TV satelit, oglinda, uscator de par. Halatul si papucei de baie sunt la cerere si contra cost. Camerele au un pat matrimonial sau 2 paturi single care sunt schimbate de 3 ori pe saptamana. Capacitatea este de min 1 pax – max 1+2 pax sau 3 pax.
Standard room sea side - (21 m2) are un dormitor si o baie cu cada /WC. Camera este dotata cu aer conditionat ( pornit la anumite ore, in functie de vreme), balcon, telefon direct , minibar, mocheta, seif, TV satelit, oglinda, uscator de par. Halatul si papucei de baie sunt la cerere si contra cost. Camerele au un pat matrimonial sau 2 paturi single care sunt schimbate de 3 ori pe saptamana. Capacitatea este de min 1 pax – max 1+2 pax sau 3 pax. Camerele sunt cu vedere partiala la mare.
Standard room with bunkbed - (21 m2) are un dormitor si o baie cu cada /WC. Camera este dotata cu aer conditionat ( pornit la anumite ore, in functie de vreme), balcon, telefon direct , minibar, mocheta, seif, TV satelit, oglinda, uscator de par. Halatul si papucei de baie sunt la cerere si contra cost. Camerele au un pat matrimonial si 1 pat supraetajat si sunt schimbate de 3 ori pe saptamana. Capacitatea este de min 2 pax – max 4 pax.
Camera family – camere familiale au o dimensiune de 34 mp (fara balcon), au 2 dormitoare cu usa de conexiune: intr-un dormitor este 1 pat dublu si in al doilea dormitor este 1 pat twin si dispun de jacuzzi in balcon, baie cu WC si cada, minibar, uscator de par, mocheta, oglinda pentru machiaj, seif, aer conditionat (cu program in functie de conditiile meteo), telefon direct, TV prin satelit, halat de baie (contra cost), balcon.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.