Cere oferta Cere oferte
Vacante

Solar Dos Vilarinhos

de la
de la
1618 
* 2 adulti | perioada 10.09.2024 - 17.09.2024 | transport cu avionul | plecare din Bucuresti
Verifica disponibilitate

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere Solar Dos Vilarinhos, Albufeira, Portugalia

Situat in Albufeira, Solar dos Vilarinhos - Free Airco & Wiffi - by bedzy oferă acces la o piscină in aer liber și un restaurant. Unitatea este la 3,8 km de centrul vechi al orașului Albufeira și la 6 minute de mers cu mașina de plaja Oura.

Apartamentele in sistem self-catering au WiFi gratuit. Fiecare apartament are zonă de living și de luat masa, bucătărie complet utilată și balcon. Baia privată este dotată cu duș sau cadă.

Oaspeții iși pot găti propriile mese in bucătărie completă sau pot merge la restaurantul proprietății care oferă preparate tradiționale din bucătăria portugheză. Diverse restaurante locale și internaționale se găsesc la 5 minute de mers cu mașina.

Renumitul Oura Strip se află la 5 minute de mers cu mașina și oferă o varietate de baruri și restaurante populare. Plaja Pescadores este la 4,8 km, iar Aeroportul din Faro este situat la 38,5 km de Solar dos Vilarinhos - Free Airco & Wiffi - by bedzy.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Locatie Solar Dos Vilarinhos, Albufeira, Portugalia