Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Cats College Canterbury

  • Google+
  • Twitter
  1. Marea Britanie
Ce impresii v-a lăsat acest loc? Scrieţi-vă opinia

  

 

 

 

Descriere

 De ce Cats College Canterbury?

  • Canterbury este un oras bogat in istorie , in apropierea plajelor, facand parte din cea mai frumoasa zona de provincie din Anglia la 50 de minute distanta cu trenul de Londra. Este o zona care face parte din patrimoniul national cu mii de ani de istorie si care este “casa” a trei universitati din UK
  • 60-70 de universitati viziteaza anual Canterbury, inclusiv Cambridge si universitati din Londra, pentru a cunoaste studentii ca si potentiali cursanti

Descriere

Cats College Canterbury este un colegiu international plin de viata unde studentii sunt pregatiti sa devina liderii de maine. . Canterbury este locul unde s-a tinut primul curs al UK University Foundation si locul unde Cats College a inceput cu aproape 60 de ani in urma.

60-70 de universitati viziteaza Canterbury, inclusiv Cambridge si univesitati din Londra , pentru a cunoaste studentii ca si potentiali cursanti.

Studentii sunt puternic implicati in conducerea mai multor activitati si li se ofera o gama larga de cursuri de formare pentru viata de student cat si pentru o viitoare cariera pe mai departe.

La colegiu va veti  bucura de o atmosfera de familie find localizat in cel mai sigur oras universitar din UK, iar imbinata cu sprijinul academic va vor ajuta sa obtineti ce este mai bun in continuare.

Canterbury este un oras bogat in istorie , in apropierea plajelor, facand parte din cea mai frumoasa zona de provincie din Anglia la 50 de minute distanta cu trenul de Londra. Este o zona care face parte din patrimoniul national cu mii de ani de istorie si care este “casa” a trei universitati din UK.

Este un colegiu care face parte el insusi dintr-o echipa si care asigura suportul atat studentilor din UK cat si celor din alte tari avand prieteni si contacte in toata lumea.

Adresa: 68 New Dover Road, Canterbury CT1 3LQ


Preţurile sunt disponibile în agenţiile EXIMTUR, vă rugăm solicitaţi oferta de preţ.