Saptamanal facem o selectie de oferte pentru tine!
Numar de telefon al Agentiei Eximtur
Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Cambridge Educational Group

  • Google+
  • Twitter
  1. Marea Britanie
Ce impresii v-a lăsat acest loc? Scrieţi-vă opinia

  

 

 

 

Descriere

 De ce Cambridge Education Group?

  • studentii au acces la cea mai larga gama de programe educationale din UK
  • au fost primii furnizori de universitate internationala ceea ce inseamna ca au mai multa experienta in acest domeniu decat oricare altii
  • studentii veniti din peste 120 de tari progreseaza mai departe spre universitatile de top din intreaga lume
  • sunt cei mai renumiti furnizori independenti de educatie din UK

Descriere

Grupul Educational Cambridge ajuta studentii din UK si din alte tari sa obtina ce este mai bun inca din anul 1952 . Ca lider independent de furnizare a programelor academice, de creatie si limba engleza din UK, se mandreste cu faptul ca formeaza o echipa de specialisti locali cu acoperire globala

In scolile si colegiile CEG, studentii au acces la cea mai larga gama de programe educationale din UK, de la “ tabere in limba engleza pt juniori”  la calificari academice traditionale cum ar fi “ nivelul A” si prestigioasa “Cambridge Pre U “. Se ofera chiar si programe de licenta si programe de pre masterat.

Au parteneriate de lunga durata cu peste 60 de universitati din UK si rata de progres a studentilor este impresionanta. Au fost primii furnizori de universitate internationala ceea ce inseamna ca au mai multa experienta in acest domeniu decat oricare altii. In arta creatiei au parteneriate exclusive cu institutiile in domeniu de top din intreaga lume , oferta care nu este regasita la o nici un alt centru universitar din lume.

Studentii vin din peste 120 de tari si progreseaza nu doar spre universitatile de top din UK cat si spre universitatile mari din intreaga lume. Cu succesul lor remarcabil  si-au castigat o reputatie de invidiat printre universitatile cele mai bune din UK.

Se lucreaza indeaproape cu Oxford si Cambridge pentru programele de medicina si pregatirea pentru Oxbridge.In campus se distrubie cursuri pentru colegiile universitatii din Londra ( Birkbeck,Goldsmiths si Queen Mary).

Se ofera cele mai ridicate standarde de predare . de studiu in clasa, o cazare confortabila deci un sprijin neconditionat pentru studenti.

Studentii sunt in centrul atentiei prin tot ceea ce se desfasoara la CEG asigurandu-le fericirea atat din punct de vedere personal cat si academic prin sesiuni cu profesori personali cat si cu sprijin suplimentar. Studentii sunt invatati sa munceasca mult si inteligent cu sfaturi  pentru fiecare student in parte.

Totul se concentreaza pe calitatea fiecarei etape de invatare – succesul remarcabil al studentilor – face ca CEG sa fie cei mai renumiti furnizori independenti de educatie din UK.

Adresa: Kett House, Station Road, Cambridge CB1 2JH, England


Preţurile sunt disponibile în agenţiile EXIMTUR, vă rugăm solicitaţi oferta de preţ.