Media

Vanzari in crestere cu 14% in primele noua luni ale anului 2016

Compania EXIMTUR a inregistrat in primele noua luni ale anului o crestere de 14% a volumului de vanzari, comparativ cu perioada similara din 2015, respectiv 40,5 milioane de euro, si o crestere a numarului de turisti cu 16,5%. Pentru anul 2016, compania estimeaza o cifra de vanzari de 47 milioane de euro.
Citeste mai mult
 

EXIMTUR sustine cea mai mare olimpiada de cultura generala din Romania

Pentru al doilea an consecutiv, compania EXIMTUR sustine Olimpiada de Cultura Generala a Tinerilor Clujeni (CuGeT), programul care incurajeaza competitia intre tineri pe teme de cultura generala. Concursul se desfasoara la Cluj-Napoca in perioada octombrie-noiembrie 2016 si este organizat de Asociatia Femeilor de Afaceri Cluj, impreuna cu Primaria Cluj-Napoca si Inspectoratul Scolar Judetean Cluj.
Citeste mai mult
 

Afaceri de peste 42 mil. euro pentru EXIMTUR în 2015, în crestere cu 8%

Compania de calatorii EXIMTUR, una dintre cele mai mari din Romania, a incheiat anul 2015 cu o cifra de afaceri de peste 42 de milioane de euro, cu 8% mai mult decat în 2014. Principalul motor de crestere a fost divizia EXIMTUR BUSINESS, specializata in managementul calatoriilor de business si organizarea de evenimente de afaceri, care a inregistrat vanzari de peste 29 de milioane de euro, cu 17,33% mai mari decat cele din anul precedent.
Citeste mai mult