Hoteluri din Romania cu SPA pentru evenimente de companie

Multe dintre teambuilding-uri si conferinte sunt organizate astfel incat sa puna in echilibru discutiile despre companie si afaceri, care au loc in cele doua-trei zile de eveniment, cu relaxarea alaturi de colegii de serviciu sau partenerii de afaceri. Locul în care se desfăşoară, prin peisajul pe care îl oferă şi dotările pe care le are, completează cu succes orice astfel de ieşire. 

Mai multe hoteluri aflate in zonele balneo, de munte sau pe litoral ofera companiilor toate dotarile pe care si le doresc pentru un astfel de eveniment, ba chiar si posibilitatea personalizarii acestora dupa propriile cerinte cerintele. Iată câteva dintre ele:

Hotel Danubius Health Spa de 4 stele este situat in inima Transilvaniei, la doar 200 de metri de singurul lac heliotermic de pe continent, Lacul Ursu, numit si Marea Moarta a Transilvaniei, datorită concentrației sale ridicate de saruri dizolvate. Complexul este ideal pentru teambuilding-uri sau intalniri cu partenerii de afaceri nu numai datorita amplasarii si vederii spre lac oferite de cele 168 de camere, ci si datorita dotarilor sale: o sala de conferinta cu o capacitate de 450 de locuri si mai multe sali cu capacitate intre 15 si 300 de locuri. Restaurantul hotelului poate gazdui un eveniment cu pana la 300 de participanti.

Orice fel de eveniment se organizeaza la Danubius Health Spa trebuie sa contina o parte de relaxare, aici fiind cel mai mare spa din zona, unde clientii au la dispozitie piscine cu apa dulce si sarata, jacuzzi, sauna, baie cu aburi, masaj si sala de fitness. Printre terapiile centrului spa se numara masajul thai, masajul cu ciocolata sau cu prosoape incinse, de neuitat pentru participanti. 

Hotel President de 4 stele se afla in statiunea balneara Baile Felix, la o distanta de 8 km de centrul istoric al orasului Oradea si la 20 de minute de mers cu masina de aeroport. Hotelul are 93 de camere si este ideal pentru organizarea unui teambuilding sau a unei  conferinte cu o participare medie, pentru care poate fi utilizata una sau mai multe dintre salile speciale, cu o capacitate de la 20 la 350 de locuri. Restaurantul, care asigura preparate internationale si locale care satisfac si cele mai pretentioase gusturi, dar si gradina hotelului, un cadrul perfect pentru activitati in aer liber ca lectura sau yoga, aduc un plus oricarui eveniment organizat aici.

Hotelul este renumit si pentru centrul spa, cu mai multe saune, baie turceasca, cada cu hidromasaj, dar mai ales pentru tratamentele de intinerire cu produse Gerovital si Pell Mar. Cei care vor sa se relaxeze la piscina, pot alege din cele doua cu apa termala, una acoperita si una in aer liber. Aqua Park-ul de la President poate asigura partea de divertisment a unui eveniment de companie.

Hotel International de 4 stele este situat in centrul statiunii Baile Felix, la o distanta de 15 km de aeroportul Oradea. Complexul are 110 camere duble, 80 de camere single si 20 de apartamente. Salile de conferinta, cu o capacitate de 50 pana la 200 de locuri, sunt dotate cu videoproiector, ecran de proiectie, flip chart, instalatie de sonorizare, echipamente pentru traducere simultana si internet wireless. Restaurantul hotelului, cu o atmosferă eleganta si primitoare, serveste preparate din bucataria internationala si traditionala.Terasa hotelului este spatioasa, ideala pentru evenimentele cu participare numeroasa. 

Zona de relaxare a hotelului cuprinde doua piscine interioare de forma circulara, cu apa termala, si trei pisicine in aer liber, un centru spa si wellness, cu salina si un salon de infrumusetare.

Lotus Therm Spa & Luxury Resort de 5 stele este un hotel elegant, situat in Baile Felix, care ofera 180 de camere moderne, dintre care 40 sunt duble, 79 single si 53 sunt apartamente. Hotelul pune la dispozitia companiilor un centru de conferinte cu mai multe sali pentru sedinte sau intalniri de afaceri.

Lotus este renumit pentru Aqua Park-ul unic in Romania, in care oaspetii se pot relaxa la piscinele interioare si exterioare. Centrul de tratament ofera diverse proceduri curative, tratamenete cosmetice si medicale, are saune, camere de masaj, o zona de fitness, piscine interioare cu apa termala, un teren de volei.

Hotelul Germisara de 4 stele este situat aproape de centrul statiunii Geoagiu Bai si are o capacitate de 144 de camere cu vedere panoramica. Pentru evenimente de companie sunt disponibile patru sali de conferinta, fiecare dintre ele fiind dotata cu videoproiector, retroproiector, ecran de proiectie, flipchart, sistem de sonorizare, aer conditionat, internet, microfoane wireless, sistem pentru traducere simultana.

Restaurantul, cu un decor elegant si o capacitate de 200 de persoane, ofera oaspetilor preparate traditionale romanesti si internationale. Centrul wellness este cunoscut pentru masajele de relaxare, aromaterapie, piscina cu hidromasaj si sauna, dar spa-ul este cautat pentru impachetari cu parafina, masaje medicale, kinetoterapie si piscinele cu apa termala.

Hotel Europa de 4 stele este situat in statiunea Eforie Nord, la doar doua minute de mers pe jos de plaja. Este un hotel cu o arhitectura deosebita, unde clientii se pot bucura de interioarele spatioase, amenajate elegant. Are 231 de camere cu vedere spre parc si mare, un centru de conferinte cu o capacitate de 600 de locuri, mai multe restaurante si terase, o gradina foarte mare, un centru de sanatate cunoscut in toata Europa, plaja privata, piscina interioara si exterioara. Centrul spa ofera o gama variata de tratamente si proceduri realizate intr-un ambient modern si luxos, care combina ingrediente naturale specifice litoralului Marii Negre. Un avantaj de necontestat al hotelului este portul privat de agrement, construit la standarde occidentale, care poate gazdui simultan 60 de ambarcatiuni. De aici se pot inchiria ambarcatiuni, se pot lua lectii de scufundari sau cursuri de navigatie.

Hotelul Iaki 4 stele este situat in centrul statiunii Mamaia la  doar 10 metri de plaja. Se remarcă prin arhitectura deosebita, in stil clasic, cu arcade elegante si terase mari, cu vedere la mare si o curte interioara amenajata. Centrul de conferinta cuprinde patru sali cu o capacitate de 400 de locuri si include toate dotarile necesare unui eveniment reusit. Mai multe restaurante, baruri, terenul de sport, centrul de wellness adiacent si plaja privata pot fi folosite pentru orice fel de eveniment de grup este programat pe litoralul romanesc.

Hotel Clermont de 4 stele, situat la numai 2,5 km de orasul Covasna, ofera 106 camere si  noua sali de conferinta, cu o capacitate totala de peste 550 de locuri si care au toate dotarile necesare unei sali de conferinte. Cei care aleg acest hotel beneficiaza si de o piscina interioara moderna, un teren de tenis si o pista de bowling, un centru spa. Dupa o zi lunga de discutii, participantii la un eveniment se pot relaxa in cada cu hidromasaj, in sauna sau facand tratamente de infrumusetare sau relaxare in centrul wellness al hotelului.

Hotel International Sinaia de 4 stele este situat chiar in centrul statiunii. Camerele ofera o priveliste minunata spre muntii din jur. Pentru evenimente corporate este disponibil centrul business, cu dotari care satisfac si cele mai exigente gusturi. Evenimentele de companie organizate aici pot fi combinate si cu activitati de relaxare la piscina, in jacuzzi, sauna umeda si uscata, sala de fitness, la salonul de infrumusetare sau in centrul de divertisment, dotat cu piste de bowling, mese de biliard si cafe bar.

Pentru planificarea evenimentelor corporate care sa includa si componenta de relaxare, cereti agentului vostru de travel toate informatiile legate de facilitatile oferite de hoteluri, de la Sali de conferinte pana la centrele wellness si de agrement, pentru a ajunge in locul in care actiunea se va desfasura conform planului, iar participantii sa se simta extraordinar.