Articole

10 elemente esentiale in alegerea locatiei de team-building

Team-building-ul este un eveniment menit sa imbunatateasca relatiile si raporturile de lucru dintre membrii unui echipe. El vizeaza depasirea barierelor de comunicare, imbunatatirea performantelor echipei, a abilitatilor de rezolvare a sarcinilor si problemelor de servici, de gestionare a conflictelor - in vederea atingerii obiectivelor comune.
Citeste mai mult
 

10 gadgeturi utile in calatoriile de afaceri

Calatoresti frecvent in interes de afaceri? Urmatoarea lista de 10 gadgeturi iti va face calatoriile mai eficiente si te va ajuta sa-ti indeplinesti cu succes obiectivele pe care ti le-ai propus. Dincolo de utilitatea lor, gadgeturile ocupa putin loc si pot fi transportate cu usurinta, in toate tipurile de bagaje.
Citeste mai mult
 

4 moduri prin care Google te poate ajuta in calatoriile de afaceri

In ultimii ani, Google a introdus mai multe resurse care usureaza calatoriile de afaceri. Azi vom vorbi despre 4 dintre acestea. Care crezi ca iti va fi cea mai utila??
Citeste mai mult
 

5 lucruri pe care trebuie sa le contina bagajul tau intr-o calatorie de afaceri cu avionul

Pregatirea bagajului pentru o calatorie de afaceri nu este un lucru foarte complicat, dar necesita o diferentiere intre lucrurile pe care vrei sa le iei cu tine si cele care iti sunt intr-adevar necesare. Inainte de a pleca, este bine sa alcatuiesti o lista atat pentru a te asigura ca nu uiti nimic important, dar si pentru a te organiza mai bine.
Citeste mai mult
 

7 sfaturi utile pentru calatoriile tale de afaceri

Calatoriile de afaceri presupun planificare din timp, multa organizare, atentie la detalii si gestionarea bugetului. Stim acest lucru si de aceea azi ne-am gandit la cateva sfaturi utile care sa iti faca mai usoare si mai relaxante aceste calatorii.
Citeste mai mult
 

7 useful tips for your business trips

Business travel implies early planning, comprehensive organising, attention to details and budget management. This is why we thought of compiling some useful tips to make your business trips easier and more relaxing.
Citeste mai mult
 

Cum se zboara la business class si ce companii aeriene sa alegi?

Una dintre principalele preocupari ale companiilor aeriene o reprezinta confortul oferit oamenilor de afaceri in calatoriile cu avionul. Asta deoarece calatoriile de afaceri sunt o componenta majora a turismului international.
Citeste mai mult
 

Cele mai dese 5 greseli in organizarea evenimentelor business

Fie ca iti doresti sa organizezi o conferinta, un team building sau o calatorie de afaceri, pentru ca evenimentul tau business sa-si atinga obiectivele este recomandat ca el sa respecte cateva reguli de organizare.
Citeste mai mult
 

Tinuta de calatorie a femeilor de afaceri

In martie, o luna speciala pentru doamne si domnisoare, EXIMTUR BUSINESS va vine in intampinare cu sfaturi privind tinuta potrivita pentru calatoriile voastre de afaceri. Alegerea hainelor comode, care sa avantajeze o femeie de afaceri si sa ii puna in evidenta personalitatea, se poate dovedi de multe ori o misiune complicata, dar nu una imposibila. Care sunt piesele de rezistenta care nu trebuie sa va lipseasca din garderoba de calatorie, cititi aici:
Citeste mai mult
 

TIME IS MONEY: SECRETUL CALATORIILOR EFICIENTE DE BUSINESS

In 2015, atat la nivel local, cat si la nivel mondial, numarul calatoriilor in interes de business va creste. Studiul efectuat de “Travel Leaders Group”, citat de TravelDailyNews, preconizeaza o crestere a deplasarilor de scurta durata, dar consecutive, lucru care poate aglomera programul angajatului sau managerului care calatoreste in scop de afaceri.
Citeste mai mult
 
Displaying results 31 to 40 out of 43