Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

HOTEL BRADUL


Va rugam sa alegeti o data de CheckIn si CheckOut pentru a vedea preturile.

Descriere HOTEL BRADUL, Vatra Dornei

Cazare cu mic dejun, demipensiune, pensiune completa minim 2 nopti; Cazare cu demipensiune si tratament, pensiune completa si tratament minim 5 nopti; Ski in Bucovina – sejur 5 nopti; Odihna si tratament – sejur minim 6 nopti; O saptamana de refacere meniu fix / O saptamana de refacere bufet suedez - sejur 6 nopti; Decada balneara meniu fix / Decada balneara bufet suedez - sejur 9 nopti cu intrare duminica; Hai la bai meniu fix / Hai la bai bufet suedez - sejur 5 nopti cu intrare luni.

Descriere camere:
Cazarea turistilor se poate face in camere duble, cu sau fara balcon, sau apartamente.

Descriere facilitati:
Confirmam disponibilitatea urmatoarelor servicii:
- Cazare in toate tipurile de camere la Hotelul Bradul ***
- Alimentatie publica: mic dejun, pranz, cina vor fi servite in camera*
- Cafenea - se vor putea comanda cafea, ceai, bauturi pe terasa Barului Calimani
- Servicii de tratament balnear - se vor presta toate tipurile de proceduri disponibile (hidroterapie, electroterapie, masaj, kinetoterapie)

Locatie:
Hotelul este situat langa parcul statiunii si foarte aproape de partia de ski.

Atractii turistice:
Parcul dendrologic; Suceava: Muzeul national al Bucovinei, Cetatea de Scaun, manastirea Zamca, biserica Sf. Ioan Botezatorul, biserica Mirauti, Muzeul satului Bucovinean.

Politici:
Conform ART 4 (1) din Hotararea nr. 91/22.10.2021, din data de 25 octombrie 2021, la cazare se vor verifica certificatele verzi (persoane vaccinate sau trecute prin boala) pentru turistii care vor efectua un sejur la noi.
Luni, centrul SPA este inchis pentru mentenanta.

Servicii masa:
Se acorda in unitatea restaurant Bradul, categoria 3*, in sistem a la carte sau bufet suedez.

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Unitatile hoteliere aplica regulile de protectie anti-COVID 19 valabile la destinatie, conform legislatiei in vigoare la momentul calatoriei.

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.


Unitățile de cazare din România sunt obligate să solicite persoanelor care vin să se cazeze dovada vaccinării sau dovada faptului că au trecut prin boală, în caz contrar persoanele în cauză nu vor fi cazate!

Facilitati HOTEL BRADUL, Vatra Dornei

Restaurant
TV in room
Bathroom
Conference room
Direct connection telephone line
Sauna
Fitness centre
Elevator
Massage
Indoor swimming pool
Minibar
Safety deposit box at reception
Health treatments facilities
Solarium

Locatie HOTEL BRADUL, Vatra Dornei