Viziteaza Orasul Indragostitilor primavara!


Parisul este foarte frumos in orice anotimp, insa primavara este parca desprins din filme. Gradinile superbului oras sunt inflorite, pe malul Senei se plimba cuplurile romantice, se bea sampanie si se fac picnicuri, cafenelele isi scot mesele afara, Parisul miroase minunat, trupele de teatru joaca pe strazi, sunt multe concerte, muzee si activitati interesante, iar hotelurile elegante au inca preturi foarte bune. Noi iti propunem o vacanta de primavara la Paris, astfel incat sa beneficiezi la maxim de zilele libere, de la 1 Mai si pana dupa Paste. Iata detalii...

Viziteaza Orasul Indragostitilor primavara!

Ziua 1 30.04 Intalnire la ora 13:15 cu insotitorul de grup la aeroportul Otopeni pentru imbarcare pe cursa Air France cu destinatia Paris. Sosire la Paris la ora 17:25. Transfer la hotel Ibis Berthier 3* (sau similar). Seara, plimbare cu insotitorul de grup pe Champs Elysees.

Ziua 2 01.05 Mic dejun. Tur de oras cu ghid local (4h) pe parcursul caruia vom avea ocazia sa admiram cele mai importante obiective ale “orasului lumina”: Turnul Eiffel, Trocadero, Domul Invalizilor, Muzeul Louvre, Notre Dame, Primaria, Opera Garnier, Place de la Concorde, Arcul de Triumf. Dupa tur, plimbare cu insotitorul de grup in zona Turnului Eiffel (optional urcare in turn pentru o priveliste panoramica).

Ziua 3 02.05 Dupa micul dejun, plimbare cu insotitorul de grup pe boemele stradute ale Cartierului Latin, prilej de admirare a Panteonului, Sorbonei si bisericii St. Germain du Pres. Dupa-amiaza, plimbare pe Ile de la Cite pentru admirarea catedralei Notre Dame, a Conciergerie-ei si a Saint Chapelle (intrari optionale).

Ziua 4 03.05 Optional, excursie la Palatul Versailles si Castelul Fontainbleau (resedinta de vanatoare a regilor Frantei). Tarif informativ: 110 EURO/ persoana (minim 20 persoane platitoare).

Ziua 5 04.05 Mic dejun. Plimbare cu insotitorul de grup prin cartierul Montmartre pentru vizitarea frumoasei biserici Sacre Coeur si a pietei Tertre, locul de intalnire al artistilor parizieni. Timp liber pentru plimbari si vizite individuale. Seara, participare la Slujba Invierii la Biserica Ortodoxa Romana “Sf. Arhangheli Mihail, Gavriil si Rafail”, aflata in centrul Cartierului Latin, aproape de Notre-Dame.

Ziua 6 05.05 Mic dejun. Astazi vom admira principalele obiective ale Parisului pe parcursul unei croaziere pe Sena (1h). Optional, vizita la Domul Invalizilor, locul unde se gaseste mormantul lui Napoleon. Dupa amiaza, va recomandam vizitarea Muzeului Louvre (in prima duminica din luna intrarea la Louvre este gratuita!).

Ziua 7 Mic dejun. Eliberarea camerelor la ora 11:00. Timp liber pentru cumparaturi. Transfer la aeroport la ora 15:30 pentru imbarcare cursa Air France cu plecare spre Bucuresti la ora 18:55. Sosire la Bucuresti la ora 22:45.

Tarife

550 EURO (loc in camera dubla) Supliment camera single: 215 EURO

SERVICII INCLUSE: -transport cu avionul Bucuresti – Paris si retur, compania AIR FRANCE -6 nopti cazare cu mic dejun la hotel Ibis Berthier 3* (sau similar) -transferuri aeroport – hotel – aeroport -tur de oras de ½ de zi (4 ore) cu ghid local -1h croaziera pe Sena -insotitor roman de grup

NU SUNT INCLUSE: -taxele de aeroport: 140 EURO/ persoana (pot suferi modificari); -intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale; -asigurarea medicala de calatorie (nu este obligatorie, dar este recomandata) -asigurarea storno (optionala), se incheie odata cu contractul de comercializare a pachetului de servicii turistice.

GRUP MINIM: 25 persoane. Supliment grup 20-24 persoane: 20 EURO/persoana. Pentru un numar mai mic de 20 participanti pretul se recalculeaza sau excursia se reprogrameaza. De asemenea, in cazul unui grup mai mic, agentia isi rezerva dreptul de a schimba compania aeriana sau hotelurile, cu pastrarea standardelor si cu consultarea prealabila a turistilor inscrisi.

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 01 Aprilie 2013.

ORAR DE ZBOR INFORMATIV (ore locale): 30.04: Bucuresti 15:15 – Paris 17:25 06.05: Paris 18:55 – Bucuresti 22:45

TRANSFERURI PRIVATE DIN PROVINCIE LA / DE LA AEROPORT (minim 2 pasageri): - 25 EURO / adult /dus-intors si 10 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PLOIESTI; - 40 EURO/adult /dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele SINAIA, BUZAU, PITESTI, ALEXANDRIA; - 45 EURO / adult / dus-intors si 20 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasul PREDEAL; - 50 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele BRASOV, SLATINA, FOCSANI, CONSTANTA; - 60 EURO/adult /dus-intors si 30 EURO / copil 2-12 ani/dus-intors din orasele CRAIOVA, RM. VALCEA, BRAILA, GALATI, TECUCI.

Detalii si rezervari aici!

Foto: panoramio.com


SOURCE AND TAGS