Top 10 Atractii turistice in Santo Domingo


Republica Dominicana este una dintre cele mai spectaculoase destinatii de vacanta din lume. Plajele fine, Marea Caraibelor, resorturile de lux si gradinile tropicale o recomanda! Orasul Santo Domingo este locatia cea mai indragita de cupluri pentru petrecerea lunii de miere, dar si de familii si grupuri de prieteni. Insa Republica Dominicana inseamna mult mai mult decat plaje albe si resorturi elegante. In Santo Domnigo vei putea intelege cu adevarat istoria si traditiile caraibiene. De aceea, iti propun mai jos 10 atractii turistice din Santo Domingo, pe care sa nu le ratezi in vacanta ta...

Top 10 Atractii turistice in Santo Domingo

1. Acuario Nacional

Poti vedea peste 3.000 de specii marine caraibiene. Atractia principala o reprezinta tunelul din sticla.

2. La Caleta

Apa foarte limpede, coralii si doua epave scufundate fac din acest loc un paradis al scuba diverilor.

3. Museo del Hombre Dominicano

Poti vedea masti tribale, obiecte folosite in ritualuri si multe alte relicve, inca de pe vremea cand triburile native de indieni locuiau insula.

4. Gradina Botanica

Admira palmierii eleganti si gradina japoneza sau cele peste 300 de specii de orhidee.

5. Juan Dolio

Lunga plaja din Juan Dolio este la mare cautare pentru amatorii de volei sau fotbal pe plaja, iar coralii sunt excelenti pentru poze subacvatice.

6. Museo de Arte Moderno

Admira picturi si sculpturi ale artistilor nationali si internationali, bineinteles cu un accent pus pe artistii Republicii Dominicane.

7. Museo de las Casas Reales

Armuri, tapiserii, harti si multe alte relicve datand din epocile coloniale sunt gazduite de castelul din secolul al XVI-lea.

8. Boca Chica

Cea mai populara plaja din capitala este renumita pentru nisipurile albe, padurile tropicale si apa turcoaz perfecta. Si aici insa poti practica sporturi acvatice sau poti descoperi viata localnicilor din zona.

9. Alcázar de Colón

Inchinat exploratorilor si tarilor care au pus bazele "Noii Lumi", castelul expune relicve si opere de arta din timpul colonialismului spaniol.

10. Museo Bellapart

Gazda celei mai mari colectii private de opera de arta, de aici poti afla intreaga istorie a insulei. Nu ocoli acest muzeu!

Foto: panoramio.com

Daca alegi o oferta buna, vacanta ta in Republica Dominicana va fi impresionanta! Specialistii Eximtur iti stau la dispozitie pentru a crea pachetul perfect pentru tine!


SOURCE AND TAGS