Am deschis agentiile EXIMTUR


Dragi clienti,
 

Ne face placere sa va anuntam ca incepand cu data de 15 iunie 2020 agentiile EXIMTUR din marile orase ale tarii se redeschid, dupa programul prezentat mai jos.
Dorim sa va multumim inca o data pentru ca in aceste luni complicate ati fost alaturi de noi cu ganduri bune, dand dovada de intelegere si sustinere. Speram ca vestea redeschiderii agentiilor noastre sa aduca un strop de bucurie in aceasta perioada pentru toti cei care iubesc interactiunea “fata in fata” cu un consultant de turism.
In aceasta perioada venim in intampinarea Dumneavoastra cu o oferta bogata de vacante in Romania, de care va puteti bucura inclusiv prin valorificarea voucherelor de vacanta si prin achitarea cu carduri de rate, precum si cu propuneri de destinatii de vacante in strainatate unde impactul pandemiei a fost si este in continuare foarte scazut.


Program agentii EXIMTUR

 

Agentia EXIMTUR Adresa Telefon E-mail Orar
EXIMTUR Bucuresti Calinescu Str. Armand Calinescu nr. 26, sect. 2 021.318.40.05 bucuresti@eximtur.ro Luni - Vineri
9.00 - 17.00
EXIMTUR Cluj Saguna Str. Andrei Saguna nr. 34-36 0264.433.569 travel@eximtur.ro Luni - Vineri
9.00 - 17.00
EXIMTUR Sibiu Str. Nicolae Balcescu
nr. 6
0269.245.508 sibiu@eximtur.ro Luni - Vineri
9.00 - 17.00
EXIMTUR Timisoara Str. Vlad Delamarina Victor nr. 1, Piata Operei, intrarea din str. Alba Iulia 0256.492.958 timisoara@eximtur.ro Luni - Vineri
9.00 - 17.00
EXIMTUR Suceava Iulius Mall Calea Unirii nr. 22 0330.803.070 suceava@eximtur.ro Luni - Vineri
10.00 - 18.00


Departamentul de rezervari EXIMTUR ON-LINE  este in continuare disponibil la: 

  • www.eximtur.ro pentru rezervari automate
  • https://www.eximtur.ro/contact pentru solicitari altele decat cele de  oferta si rezervare.

Rezervarile si solicitarile Dumneavoastra de servicii de calatorie in scop de vacanta pot fi preluate si TELEFONIC prin CALL CENTER EXIMTUR la 0364 803 888, conform programului Luni – Vineri 09.00 -17.00
Pentru activitatea de business travel, echipa noastra poate fi contactata la adresele de e-mail si numerele de telefon care va sunt cunoscute.
Indiferent de modalitatea in care alegeti sa ne contactati, consultantii nostri sunt la dispozitia Dumneavoastra! 


 

Masuri de siguranta in contextul pandemiei COVID-19
 

Redeschiderea agentiilor EXIMTUR va avea loc cu respectarea stricta a masurilor de siguranta recomandate de autoritati, cu mai multa grija in interactiunile noastre, dar cu aceeasi pasiune pentru vacante si calatorii care ne aduce impreuna. 
Prioritatea noastra este in continuare siguranta colegilor nostri si a tuturor celor care ne trec pragul astfel ca va multumim anticipat pentru de intelegerea Dumneavoastra in ce priveste masurile pe care le vom lua in aceasta perioada.
Asadar, la sosirea la agentie va rugam sa respectati urmatoarele reguli:

  • pe durata vizitei Dumneavoastra este necesar sa purtati masca de protectie;
  • la intrarea în agentie un angajat va va masura temperatura corpului. Aceasta nu trebuie sa depaseasca 37.3°C;
  • in interiorul agentiei, va trebui sa pastrati o distanta de siguranta fata de celelalte persoane 1,5 m – 2 m, conform recomandarilor autoritatilor;
  • la intrarea în agentie va punem la dispozitie un covoras impregnat cu solutie dezinfectanta pentru stergerea talpilor incaltamintei si dezinfectant pentru maini pe care va recomandam sa il folositi la intrarea in agentie si la plecare;

Va asiguram ca toate spatiile din agentie, inclusiv mobilierul, ecranele si tastaturile calculatoarelor, sunt dezinfectate in mod constant. 
Ne bucuram daca evitati plata cash, acceptam toate metodele de plata electronice.
Daca prezentati semne de raceala, va recomandam sa amanati vizita in agentie. Putem comunica si rezolva orice solicitare si telefonic sau online.

Va multumim!
Echipa EXIMTUR


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare