New York: pe acoperisul lumii!


New York-ul este orasul in care toate visele devin realitate! Daca ti-ai dorit si tu sa ajungi in aceasta zona a lumii, in care totul este la superlativ, atunci noi iti propunem un sejur interesant, atat in New York, cat si in alte orase marete din apropiere. Preturile sunt incredibile, iar acum este momentul potrivit pentru a-ti implini un vis. Nu mai astepta, actioneaza si vei avea parte de o vacanta memorabila! Iata detalii...

New York: pe acoperisul lumii!

Plecare: 8 august (8 zile / 6 nopti)

Ziua 1 BUCURESTI – NEW YORK Intalnire la Aeroportul International Henri Coanda (Otopeni) cu insotitorul de grup; plecare spre New York cu compania AIR FRANCE KLM, cu schimbarea cursei la Paris sau Amsterdam. Sosire in cursul serii pe Aeroportul International JFK din New York. Transfer si cazare la hotel Pennsylvania situat ultracentral, in MANHATTAN, aproape de Times Square (categorie confort echiv. 2*superior). Pentru oricare dintre seri va propunem sa participati la unul dintre spectacolele de pe Broadway - pretul unui bilet este de 80 - 140 USD, in functie de spectacol si de data.

Ziua 2 NEW YORK – tur de oras In cursul diminetii ne vom intalni cu ghidul, impreuna cu care vom vizita – in cadrul unui tur panoramic de oras – cele mai importante atractii ale metropolei: Times Square, Madison Square Garden, Greenwich Village, Central Park, Wall Street, Fifth Avenue, Rockefeller Center. Optional, deplasare cu ferryboat-ul din Battery Park la Statuia Libertatii, Ellis Island. Cazare New York. Optional se poate organiza turul de noapte al orasului New York, incluzand: traversare la Staten Island, Brooklyn, Soho, Greenwich Village, Times Square si cele mai atractive locatii ale vietii de noapte din New York. Pret informativ: 65 USD / persoana, minim 20 platitori.

Ziua 3 NEW YORK – WASHINGTON Astazi va propunem o excursie optionala de o zi in capitala SUA. Excursia cuprinde transport dus-intors cu autocarul, dejun, tur de oras de cca 4 ore jumatate in cadrul caruia vom vizita: Capitoliul, Memorialul Lincoln, Casa Alba - panorama, Curtea Suprema, Cladirea FBI – panorama. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 20 platitori). Intoarcere la New York seara, cazare.

Ziua 4 NEW YORK – BOSTON Zi libera pentru vizite individuale. Propunerile noastre sunt: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, plimbare in Central Park. Optional excursie de o zi la Boston, unul din cele mai frumoase orase ale SUA (transport cu autocarul). Se viziteaza: Harvard, cea mai veche universitate din SUA, Trinity Church, cea mai veche catedrala din Boston, parcul si gradinile publice Boston Common si Beacon Hill - un cartier vechi in sil englezesc. Turul continua cu vizitarea Pietei Quincy si a Muzeului US Constitution. Dejun inclus. Pret informativ: 230 USD / persoana (minim 20 platitori). Cazare.

Ziua 5 NEW YORK – NIAGARA Timp liber. Optional, excursie de o zi cu avionul la Cascada Niagara. Excursia include bilet de avion dus – intors, transferuri hotel – aeroport – hotel, tur ghidat al cascadei – partea americana, plimbare cu vaporasul Maid of the Mist, plimbare in Parcul National Niagara, dejun bufet. Pret informativ: de la 400 USD / persoana, in functie de pretul biletelor de avion si de numarul de participanti. Pentru plecarea din martie propunem ca alternativa (deoarece cascada nu se poate vizita) vizite suplimentare ale muzeelor din marea metropola.

Ziua 6 NEW YORK – PHILADELPHIA SI ATLANTIC CITY Timp liber pentru vizitarea cladirii Empire State Building, obiectiv emblematic al New Yorkului, situat in inima Manhattanului. Vizita se poate incheia la cumparaturi, intreaga zona fiind renumita pentru magazine de marca pentru toate categoriile de produse (Macy’s Fashion District). Alternativ, va recomandam o excursie optionala de o zi la Philadelphia si Atlantic City (pret informativ: 230 USD / persoana, minim 20 platitori). Excursia include transport cu autocarul, tur panoramic in Philadelphia, vizitarea Muzeului Constitutiei, Casa Memoriala Benjamin Franklin, Casa Betsy Rose, dejun. Dupa amiaza se viziteaza Atlantic City, considerat Las Vegasul Coastei de Est. Cazare New York.

Ziua 7 NEW YORK (shopping) - BUCURESTI Timp liber pentru ultimele cumparaturi (camerele vor fi eliberate cel mai tarziu la ora 12:00). In functie de orarul final de zbor, deplasare optionala in cursul diminetii in New Jersey, pentru cumparaturi la cel mai mare outlet din statul New York. Transfer la Aeroportul International JFK pentru imbarcare pe cursa AIR FRANCE KLM cu destinatia Paris sau Amsterdam. Ziua 8 Aterizarea la Bucuresti este prevazuta in cursul dupa amiezii.

Tarife

PRET/persoana (loc in camera cu un pat dublu):

1285 EURO – plecarea din 8 august Supliment camera dubla cu paturi separate: 75 EURO/persoana Supliment camera single: Reducere copil 6-10 ani in camera cu ambii parinti (pat suplimentar): 50 euro // Camere triple: pret si disponibilitate la cerere. SERVICII INCLUSE: • transport cu avionul Bucuresti – New York si retur cu compania AIR FRANCE KLM • 6 nopti cazare in New York, la hotel Pennsylvania situat in MANHATTAN • transferuri aeroport – hotel – aeroport • tur de oras in New York • insotitor roman de grup NU SUNT INCLUSE: • taxele de aeroport si securitate = 395 EURO – se pot modifica, valoarea acestora va fi comunicata cu 2 saptamani inaintea plecarii • taxa de viza = 160 USD la cursul afisat de BRD in ziua platii; se achita personal de catre client, la orice sucursala a BRD • mese (inclusiv mic dejun) • intrarile la obiectivele turistice si excursiile optionale* • asigurarea medicala si asigurarea storno • tips pentru soferi, ghizi locali si bagajisti – 20 USD/persoana, obligatorii in SUA • mic dejun (cca 20 USD/persoana la local specializat de mic dejun) *zilele in care se organizeaza excursiile optionale sunt orientative, acestea urmand a fi comunicate la sosirea la New York, pentru o mai buna corelare a programului de grup cu disponibilitatile de la fata locului (autocare, ghizi locali, barci de croaziera) Recomandare: pe perioada sederii la New York se poate achizitiona un City Pass, un permis care da posibilitatea vizitarii a 6 obiective extrem de populare: Muzeul de Istorie Naturala, Muzeul Guggenheim, Observatorul Empire State Building, Muzeul de Arta Moderna, croaziera cu Circle Line, MoMa. ACTE SI CONDITII NECESARE APLICARII PENTRU VIZA: pasaport valabil minim 6 luni de la data calatoriei / extras de cont personal cu minum 2000 USD / 1 fotografie color 5/5 cm, pe fond alb / adeverinta de la locul de munca cu precizarea functiei si a salariului sau talon de pensie in original, dupa caz / copii ale actelor de proprietate (casa, masina, teren etc) / in cazul patronilor de firma, copie dupa actele societatii si ultimul bilant contabil / copie carte de identitate / pentru copii, certificat de nastere in original / pentru persoanele casatorite, copie a certificatului de casatorie / prezenta personala la Consulatul SUA, in vederea sustinerii unui interviu (la data si ora comunicate de agentie). Agentia isi rezerva dreptul de a face o selectie preliminara a persoanelor care se inscriu pe acest program, in functie de actele prezentate. In cazul neobtinerii vizei se aplica penalizarile stipulate in „conditiile de retragere” aferente zilei in care se sustine interviul. De asemenea, taxa de viza si programare (achitata direct de client la banca) nu se restituie de catre Ambasada SUA. Termen limita pentru transmiterea documentelor: 7 saptamani inaintea plecarii Detalii si rezervari aici!

Foto: deviantart.com, panoramio.com, newyorkcity.info, visitamerica.com


SOURCE AND TAGS