Suntem aici pentru dumneavoastra - Info COVID-19


 

Dragi clienți,

 

De 27 de ani prioritatea noastra principala este furnizarea de servicii turistice corecte, in conditii de siguranta și confort pentru dumneavoastra. Situația speciala pe care o traversam in prezent, cauzata de  raspandirea la nivel global a coronavirusului SARS-CoV-2 (COVID-19), ne responsabilizeaza la cote maxime. In acest context, va asiguram ca va suntem alaturi si vom cauta cele mai bune solutii pentru orice probleme intampinati in calatoriile sau planurile dumneavoastra de calatorie din perioada imediat următoare și viitoare.

 

Servicii turistice achizitionate anterior declansarii epidemiei COVID-19

Pentru serviciile si produsele turistice achizitionate de la EXIMTUR, cu date de desfasurare in perioada in care sunt instituite mai multe restrictii privind preventia raspandirii coronavirusului, va incurajam sa ne contactati pentru a identifica impreuna cele mai bune solutii pentru situatia dumneavoastra. Multi dintre operatorii din industrie s-au adaptat situatiei generate de aceasta pandemie, venind in intampinarea calatorilor cu mai multe optiuni si facilitati.

Pentru serviciile si produsele turistice pentru care conditiile de anulare se mentin  in acelasi cuantum pana la o anumita data, recomandarea noastra este de a pastra  aceste rezervari pana in apropierea datei limita a penalizarii minime. Contactati-ne!

 

“Nu va anulati calatoriile. Modificati datele. Impreuna salvam turismul”

 Avand in vederea ca industria turismului este una dintre cele mai afectate de aceasta pandemie, ne alaturam si noi operatorilor de turism din intreaga lume aducand in atentia  celor care iubesc vacantele si calatoriile mesajul:  Nu va anulati calatoriile. Modificati datele. Impreuna salvam turismul”. Astfel, in masura in care aveti posibilitatea, va incurajam sa optati pentru modificarea datelor de calatorie si nu pentru anularea calatoriei. Gestul dumneavoastra va contribui la sprijinirea acestei industrii, astfel incat, dupa depasirea situatiei epidemiologice cu care ne confruntam, sa ne putem bucura in cel mai scurt timp de calatorii si servicii turistice de calitate atat in tara noastra, cat si in intreaga lume. Contactati-ne!

In cazul in care optati totusi pentru anularea serviciilor turistice achizitionate, vom face tot posibilul sa identificam cea mai buna solutie pentru situatia dvs., in concordanta cu ceea ce se intampla la locul de destinatie si raspunsurile primite de la furnizori. Contactati-ne!

 

Vouchere de vacanta care expira in urmatoarele luni

Prin intermediul EXIMTUR puteti valorifica in continuare voucherele de vacanta, inclusiv pe cele care expira in urmatoarea perioada. Trebuie doar sa faceti achizitia sejurului dorit pana la finalul termenului de valabilitate al voucherelor. Sejurul poate avea loc insa si dupa termenul de valabilitatea inscris pe vouchere. Data fiind situatia pe care o traversam, noi recomandam  sa optati pentru sejururi cu data de incepere dupa 1 iulie 2020. Alege-ti acum vacanta in Romania!

 

Oferte in strainatate cu conditii de anulare speciale (Turcia, Grecia, Egipt, Tunisia, Spania, Bulgaria…)

Daca aveti in plan ca dupa ridicarea restrictiilor de calatorie sa va bucurati  de vacante in strainatate, EXIMTUR va propune acum Oferte care beneficiaza de conditii de anulare speciale .

Recomandarea noastra este aceeasi, optati pentru sejururi a caror data de desfasurare incepe dupa 01 iulie 2020  si care permit fie anulari gratuite, fie o taxa modica de anulare, pana la o data cat mai apropiata de data intrarii in sejur.

 

In speranta ca in curand  #TotulVaFiBine, va asiguram de intreg suportul nostru si va multumim pentru ca ne sunteti client!

  

Echipa EXIMTUR


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare