Hawaii - paradisul pe pamant!


Hawaii este un arhipelag din Oceanul Pacific si cel mai nou stat al US, alaturat in anul 1959. Peisajul din Hawaii - clima tropicala, plaje incredibile, valuri superbe, vulcani activi - il transforma intr-o destinatie extrem de importanta pentru turisti. Capitala este in orasul Honolulu, de pe insula O'ahu. In Hawaii viata este linistita si relaxanta. O vacanta aici este visul multor calatori, insa nu este atat de greu de atins... Iata cateva detalii...

Hawaii - paradisul pe pamant!

Insulele din Hawaii sunt izolate in Oceanul Pacific, iar altitudinile extreme si climatul tropical produc o variatate incredibila a florei si faunei.

Clima este foarte placuta, tropicala, insa mai putin fierbinte decat in alte zone datorita brizei si a vanturilor dinspre est.

Costul vietii in insule este ridicat, preturile comparandu-se cu cele din New York sau San Francisco. Turismul este foarte dezvoltat, iar hotelurile sunt pe toate gusturile si buzunarele. Exista o gastronomie specifica in insule, care te va incanta cu siguranta. Folclorul, mitologia, literatura, muzica si cultura polynesiana sunt de asemenea adevarate atractii in Hawaii. Turistii aleg sa-si petreaca aici o vacanta pentru a se realaxa, pentru a practica sporturi nautice si a descoperi viata tropicala de pe o insula exotica. Insa cei mai multi vin aici pentru luna de miere...

Iata ce atractii gasesti in Hawaii:

1. Kilauea Volcano de pe The Big Island.

2. Poti merge cu elicopterul in jurul insulei Kauai. 3. Relaxeaza-te pe una dintre faimoasele plaje. 4. Plimba-te cu catamaranul si admira balenele sau practica diverse sporturi acvatice. 5. Participa la dansurile si petrecerile traditionale. 6. Fa diving si snorkeling. 7. Casatoreste-te in Hawaii - o nunta pe plaja costa 95 de dolari! 8. Viziteaza pietele si bazarele cu haine si suveniruri. 9. Bucura-te de paradele colorate si exuberante de pe strazile oraselor. 10. Viziteaza Gradina Zoo si pietele artizanilor din Honolulu. Orice ai alege sa faci in Hawaii, aceasta vacanta iti va ramane pentru totdeauna in amintiri. Bucura-te de ea! Iar daca nu stii cum sa ajungi acolo si cat de costa, apeleaza la specialistii in turism de la Eximtur pentru o vacanta personalizata!

Foto: hawaiiw.net, hawaiimagazine.com


SOURCE AND TAGS