Eximtur: 20 de ani de excelenta in turism!


In ianuarie 2013, Compania Eximtur implineste 20 de ani de existenta pe piata de turism din Romania, 20 de ani de excelenta inchinati clientilor care isi doresc vacanta perfecta, la un pret corect. Ofertele Eximtur sunt apreciate de foarte multi romani, care an dupa an isi organizeaza concediile impreuna cu specialistii Eximtur.

Compania Eximtur reprezinta astazi un brand national si in acelasi timp un brand al Transilvaniei si al orasului Cluj-Napoca, cu toate ca a inceput cu 2 birouri, o casa de fier, o suta de mii de lei si sase oameni: Susana Costea, Lucia Morariu, Daniela Melac, Claudia Vadan, Radu Morariu si Anca Lupu si cu ajutorul unor prieteni dragi, care au avut incredere in noi.

Mai tarziu au venit la noi colegele de la OJT, care stiau cel mai bine si stiu si acum ce inseamna un agent de turism si am inceput sa vindem si Vacante in strainatate. Putini stiu ca primul catalog in tara s-a conceput la Eximtur, primul soft online “Vacante in tara” din Romania s-a conceput pentru Eximtur si a asigurat companiei locul 1 in turismul intern din Romania, pozitie cu care Eximtur se mandreste si astazi.

Mai tarziu am dezvoltat sectorul de Vanzari de bilete de avion si au venit la noi, pe rand, tinerii, cei care reprezinta viitorul companiei si cu care ne mandrim, alaturi de care cuvintele cele mai potrivite sunt: competenta, munca, seriozitate, loialitate. Cativa dintre ei au luat drumul capitalei, pentru ca nu am fost in masura sa intram pe piata capitalei fara oamenii nostri de incredere.

Astazi Eximtur este pe locul 2 in Romania pe piata de profil, singura companie de turism care are sediul central in afara Bucurestiului, in orasul Cluj-Napoca. Actionarii firmei sunt aceiasi ca in anul 1993, lucru care denota stabilitate, intr-o lume destul de agitata. Cheia succesului companiei a fost: spiritul de echipa, intelegerea, oamenii.

Fondata in anul 1993 la Cluj-Napoca, Compania EXIMTUR a cunoscut o dezvoltare continua, extinzandu-si reteaua de agentii proprii in orase importante din Romania si devenind una dintre cele mai importante companii de turism din Romania.

Cu sprijinul si increderea acordata de clientii si partenerii nostri, astazi, la 20 ani de la infiintare, reteaua EXIMTUR este formata din 21 de agentii de calatorie, 14 agentii proprii si 11 agentii francizate in orasele: Bucuresti, Iasi, Medias, Alba Iulia, Bistrita, Tirgu Mures, Craiova, Galati,  Brasov, Pitesti si Braila.

Cifra de afaceri a EXIMTUR in anul 2011 a depasit 32 milioane de EUR, in crestere cu 18% fata de anul 2010.

Misiunea EXIMTUR este aceea de a deveni consultantul tau de calatorie! Ne propunem sa oferim clientilor nostri produse turistice si servicii de calatorie complete si de inalta calitate!

Viziunea EXIMTUR este aceea de a dezvolta cea mai extinsa si performanta retea de agentii din Romania, in masura sa asigure servicii standardizate, care sa satisfaca cele mai exigente cerinte, in ceea ce priveste siguranta si confortul calatoriilor cu scop de afaceri, personale sau turistice!

Valorile EXIMTUR sunt date in primul rand de respectul fata de clientii, angajatii, partenerii si colaboratorii nostri si de desfasurarea unei activitati transparente, cu respectarea legislatiei nationale si a Uniunii Europene!

Echipa EXIMTUR, parteneriatele solide in tara si in strainatate si know-how-ul dobandit in cei 20 ani de experienta, asigura clientilor nostri inalta calitate a serviciilor de calatorie, diversitatea destinatiilor si serviciilor oferite, siguranta calatoriei si un raport corespunzator pret-calitate pentru fiecare tip de serviciu!


SOURCE AND TAGS