Cursele charter - definitie si informatii


Imagine de Carlos Hernández on Unsplash

Foarte multa lume nu cunoaste exact "definitia" unei curse charter, iscandu-se astfel confuzii. Ce inseamna mai exact charter, cand si cum apelam la astfel de zboruri si ce avantaje avem?
Cursele Charter sunt definite ca zboruri efectuate pe baza unui aranjament contractual intre furnizorul de transport aerian si o entitate (firma/agentie) care inchiriaza o aeronava.
In general, zborurile charter sunt organizate de tur operatori ca parte a unui pachet turistic ce include de obicei si cazare, masa si transferuri, insa si alte organizatii pot organiza chartere.
Astfel, daca o linie aeriana clasica vinde individual locurile din avion, companiile care ofera zboruri charter vin cu pachete de servicii. De aici reies si avantajele calatorilor, si anume: zboruri la preturi promotionale, avand inclus eventual in pachet si cazarea/masa, alaturi de asistenta unor persoane specializate la dispozitie pentru informatii suplimentare. In concluzie, zborurile charter inseamna atentie mai mare la detaliu si un produs special creat pentru confortul clientilor.

Imagine de Omar Prestwich on Unsplash

Cele mai multe zboruri charter din Romania sunt organizate de companii de turism (tur operatori) care, pe langa transport, ofera si un pachet de vacanta atractiv. Astfel, ai parte de propriul zbor privat si cazare la un hotel la alegere din oferta, alaturi de alte beneficii.
Multe dintre curse "functioneaza" in sezonul estival, pe destinatii ca Tunisia, Turcia, Grecia si alte locatii estivale. Astfel, atunci cand va rezervati un pachet de vacanta, intrebati daca exista posibilitatea unui pachet cu zbor charter, care poate fi extrem de avantajos!

Imagine de Carlos Hernández on Unsplash

Oferte de vacante cu zbor charter ce pleaca din Romania gasesti AICI, iar mai multe informatii poti citi pe blogul Eximtur.


SOURCE AND TAGS