20 de lucruri pe care le poti face ca sa nu te plictisesti in aeroport


Imagine de StockSnap de la Pixabay

Nu cu mult timp in urma iti spuneam ca atunci cand avionul tau are intarziere, beneficiezi de o serie de drepturi pe care este bine sa le cunosti si sa le ceri, in functie de context.
Dar daca ai ghinionul sa ramai blocat in aeroport, fie pentru ca ai ajuns prea devreme, fie pentru ca avionul pe care il astepti are intarziere sau cel cu care trebuie sa calatoresti tu nu poate decola, daca tot ai de asteptat, ai nevoie de cateva idei simpatice despre modul in care iti poti ocupa timpul ca sa nu te plictisesti. Hai sa vedem impreuna 20 de lucruri pe care le poti face in aeroport ca sa faci asteptarea mult mai agreabila:

  1. Ia-ti o carte sau o revista de la un chiosc si citeste. Pare banal, dar este cea mai simpla maniera in care iti poti petrece timpul in mod placut. Daca te simti curajos, citeste ceva intr-o limba straina pe care nu o stapanesti prea bine.
  2. Tine-ti mintea ocupata cu integrame sau rebus. Recunoaste, de cand nu ti-ai mai testat inteligenta incercand sa gasesti un cuvant din 10 litere pentru „periatul unghiilor?”
  3. Deschide laptopul, profita de situatie si incepe sa te uiti la un serial pe care l-ai tot amanat pana acum. Poate este cazul sa afli si tu ce e cu isteria generala creata de Breaking Bad sau Game of Thrones.
  4. Si mai bine, apuca-te sa te uiti la un film si incearca sa ii convingi si pe strainii din jurul tau sa se uite impreuna cu tine.
  5. Deschide laptopul si apuca-te sa scrii un „jurnal de aeroport” in care sa iti surprinzi propriile ganduri si reactii. Incearca sa analizezi oamenii din jurul tau si sa iti inchipui la ce se gandesc ei, cine sunt, unde calatoresc si de ce. E un inceput catre viitoarea ta cariera la Hollywood.
  6. Apuca-te, in sfarsit, sa scrii romanul vietii tale. Este cel mai bun moment sa te lansezi in viitoarea ta cariera de scriitor.
  7. Foloseste-ti telefonul pentru a juca jocuri de tip puzzle sau ghicitori, exista numeroase aplicatii care sa te tina ocupat si sa te invete cate ceva.
  8. Mergi la unul din barurile din aeroport si fa pe misteriosul/ misterioasa in timp ce savurezi un cocktail. Poti sa incerci sa intri in vorba cu un strain si sa te stradui sa nu pari agent secret.


    Imagine de Eak K. de la Pixabay

  9. Daca esti cu un grup de prieteni, incercati sa va jucati v-ati ascunsa. Fiti atenti totusi si la bagaje!
  10. Daca sunteti in gasca, observati oamenii din jurul vostru si faceti pariuri referitoare la cel care se va ridica primul de pe scaun/ va merge primul la baie. De dragul jocului, faceti pariul pe bani reali.
  11. Cei ce pierd pariul vor trebui sa aiba grija de bagaje castigatorilor pana la destinatie (asta include si caratul lor prin aeroport, in avion, etc).
  12. Daca nu esti cu gasca in aeroport, poti face ceva util curatandu-ti inbox-ul de pe toate adresele de e-mail pe care le ai.
  13. Distreaza-te tragand cu urechea la o conversatie amuzanta pe care o au alti oameni langa tine. Daca este atat de buna incat sa merite data mai departe, transmite-o live pe contul tau de Facebook sau Twitter. Asa se nasc articolele virale de pe Internet.
  14. Incearca sa iti faci cel mai caraghios selfie si posteaza-l pe Facebook. Ai la indemana bagaje, alti oameni, obiecte din bagaje, folosese-ti imaginatia la maxim!
  15. Mergi (sau mergeti, daca sunteti mai multi) pe la toate chioscurile de suveniruri si incercati sa le cumparati pe cele mai caraghioase sau traznite dintre ele.
  16. Fa un exercitiu de geografie si foloseste-te de tabela de plecari si de sosiri din aeroport pentru a asocia orasele si aeroporturile cu tarile carora le apartin.
  17. Daca ai norocul sa te afli intr-un aeroport care are sala de fitness, nu ezita sa iti imbunatatesti conditia fizica.
  18. Gaseste un pachet de carti de joc si atrage-ti prietenii intr-o competitie, amuzandu-va cu jocurile copilariei.
  19. Fa un filmulet cu prietenii tai, ca sa aveti de ce rade peste ani, sau incearca sa surprinzi momente din forfota si viata aeroportului.
  20. Daca le-ai facut pe toate astea si inca mai astepti sa decolezi, citeste articolul nostru despre drepturile tale ca pasager atunci cand avionul are intarziere.
Tu ce faci in aeroport cand te plictisesti? Alegi activitatile „cuminti”, precum cititul, vizionatul de filme sau ascultatul muzicii, sau te lasi purtat de imaginatie si incepi sa te distrezi de unul singur facand cele mai nebunesti lucruri?


SOURCE AND TAGS