Ce avantaje au ofertele pentru seniori?


O vacanta este oricand si la orice varsta binevenita. Sunt atat de multe locuri de vazut, experiente de trait si aventuri de incercat! Fie ca iti doresti o vacanta linistita la munte pentru atmosfera unei zone traditionale romanesti, fie ca iti doresti o excursie in strainatate intr-un loc cunoscut sau intr-un oras nou pe care vrei demult sa il vezi, fie ca vrei sa te rasfeti cu o vacanta la spa sau pur si simplu doresti sa te aventurezi intr-o croaziera, calatoriile iti sunt acum mai la indemana ca niciodata! Ai vazut de multe ori oferte de turism si calatorii pentru seniori, dar nu te-ai incumetat niciodata sa afli mai multe? Hai sa vedem astazi care sunt avantajele ofertelor pentru seniori si ce beneficii ai putea avea daca iti alegi una dintre ele.

Pachete complete

[caption id="attachment_10015" align="aligncenter" width="600"]pachet sejur seniori sursa foto: sh-dz.net[/caption] Ofertele pentru seniori reprezinta pachete complete si includ toate serviciile necesare unui sejur: transport, cazare, masa si insotitor de grup vorbitor de limba romana in cazul excursiilor in strainatate. Au incluse in tarif si alte beneficii:
  • o excursie la fata locului pentru vizitarea unei zone renumite sau a unui monument celebru, fara a se percepe o taxa suplimentara cum se practica de obicei;
  • bauturi racoritoare sau alcoolice chiar daca regimul de masa oferit nu ar include in mod obisnuit bauturi, in programele pentru seniori sunt incluse apa, suc, vin.
Cu alte cuvinte, poti beneficia de o vacanta completa.

Tarife reduse

[caption id="attachment_10016" align="aligncenter" width="600"]pachete vacanta seniori sursa foto: springhillfresh.com[/caption] Ofertele pentru seniori au tarife reduse, oferindu-ti astfel posibilitatea de a vizita si de a te bucura de destinatii care in mod obisnuit au oferte cu costuri mai ridicate: Franta, Italia, Portugalia, Spania. In plus, in majoritatea destinatiilor turistice se ofera reduceri de pret semnificative persoanelor peste 60 de ani la nenumarate facilitati: bilete de tren locale, taxe de acces la muzee si alte obiective turistice, teatru sau opera. In unele tari sau orase, seniorii se pot bucura si de reduceri de pret la consumatia din restaurante. O astfel de oferta devine extrem de avantajoasa din punct de vedere financiar, caci foarte multe costuri extra ale unei vacante obisnuite (taxe de acces si vizita, mancare si transport local) nu mai reprezinta o preocupare.

Prietenii sunt mereu aproape

[caption id="attachment_10017" align="aligncenter" width="600"]pachete vacanta pentru seniori sursa foto: medicaremall.com[/caption] In general, ofertele pentru seniori sunt accesibile si persoanelor care au sub 55 ani (limita de varsta luata in considerare pentru aceste oferte). Daca sunt insotite de un senior beneficiaza de acelasi tarif, daca nu sunt insotite de un senior vor achita un supliment, pe langa costul programului. Cu alte cuvinte, un senior isi poate petrece o vacanta minunata alaturi de un membru al familiei sau de cel mai bun prieten, ambii beneficiind de aceleasi avantaje. In grupurile de seniori se creeaza prietenii durabile, caci chiar daca sunt accesibile si persoanelor care au sub 55 de ani. In aceste programe in general merg seniori, formandu-se un grup omogen, iar participantii avand o medie de varsta apropiata. Luand parte impreuna la o vacanta plina de surprize placute, te poti intoarce acasa nu numai cu amintiri, ci si cu noi cunostinte pe care le-ai intalnit in vacanta si cu care vei putea pastra legatura si pe viitor.

Totul este croit pentru confortul tau

[caption id="attachment_10018" align="aligncenter" width="600"]pachet vacanta seniori sursa foto: followthatguy.com[/caption] Programele pentru seniori se organizeaza, in general, la finalul sezonului de varf, evitandu-se astfel aglomeratia din plin sezon sau temperaturile extreme ce caracterizeaza unele destinatii. Vei putea sa vizitezi un oras in liniste fara a te simti sufocat de turistii aflati in permanenta miscare, te vei putea bucura pe deplin de o vacata intr-o statiune ce iti va oferi o atmosfera de intimitate si vei putea profita din plin de ofertele locale din extra-sezon ce vin cu preturi mici si beneficii pe masura. Acestea sunt numai cateva dintre beneficiile pe care le prezinta ofertele pentru seniori! Unde ti-ar placea sa iti petreci urmatoarea vacanta?

SOURCE AND TAGS