Barurile de pe acoperisul lumii!


Exista in lumea larga cateva locatii inedite, unde te poti distra si poti experimenta aventura vietii tale. Care sunt acestea? Barurile, cluburile si lounge-urile de pe cele mai inalte cladiri din lume, ce ofera peisaje care iti taie rasuflarea, ziua si noaptea. Unde sa mergi pentru a le 'testa'? Iata mai jos...

Barurile de pe acoperisul lumii!

1. Aer, Four Seasons Mumbai

Se afla la etajul 34 si ofera privelisti spectaculoase asupra oraslui. Iti recomand sa mergi in timpul happy hour, cand preturile sunt la jumatate, si sa comanzi un pahar de sampanie si o tikka pizza.

2. Above 6, The Thompson Hotel, New York City Ofera privelisti incredibile asupra Manhattan-ului si are un semnineu afara, pe terasa. Este deschis publicului larg, dar cu o rezervare in prealabil. Preturile sunt mari, insa cu siguranta te va impresiona.

3. Ozone, The Ritz-Carlton, Hong Kong Este barul aflat la cea mai mare inaltime din lume - la etajul 118! Aici poti dansa, poti lua cina si te poti imprieteni cu bancherii din Hong Kong. Este o adevarata experienta!

4. Sky Bar, Hotel Lebua, Bangkok Se afla la etajul 63 si este atasat de Sirocco, unul dintre cele mai grozave restaurante din Thailanda. Privelistile sunt impresionante, iar preturile nu te vor trimite acasa dupa cateva minute.

5. Mikla, The Marmara Pera, Istanbul Mikla este o combinatie intre bar, restaurant, piscina in aer liber si disco cu DJ rezident, cu un aer american si sofisticat.

6. Vue Bar, The Shanghai Hyatt Este un bar elegant, cu mese din lemn scump, dar si colturi intime in dreptul ferestrelor. Aici vin in general exaptii bogati, dar si turistii cu dare de mana. Merita incercat, chiar daca un cocteil te va costa cat o noapte de cazare.

7. Luna Bar, Kuala Lumpur Luna Bar se afla la etajul 43 si este o combinatie de lounge, bar si terasa, cu privelisti spectaculoase asupra capitalei Malaeziei. Preturile sunt medii, nu trebuie sa te ingrijorezi din punctul asta de vedere. Insa va trebui sa-ti faci o rezervare!

Foto: panoramio.com, commons.wikimedia.org


SOURCE AND TAGS