Pentru vara 2019 Air Canada Rouge vă oferă mai multe zboruri din București către Montreal și TorontoAir Canda vă oferă zboruri directe din București către Montreal și Toronto
Până în 7 septembrie vom avea 6 zboruri săptămânal după care vom avea 4 zboruri săptămânale până la începutul lunii octombrie. Din Toronto și Montreal oferim pasagerilor noștri conexiuni facile către destinații din Canada și Statele Unite ale Americii.

Zborurile au o durată de aproximativ 10 ore și sunt operate cu aeronave Boeing 767-300.

Pasagerii pot alege între clasa economic și clasa premium economic.

La clasa Economic beneficiați de un confort sporit, mai mult loc pentru picioare, mâncare, băuturi nonalcoolice și un bagaj de maxim 23 kg inclus (cu excepția tarifelor minime). La cerere, pasagerii de la clasa economic pot sa închirieze tableta Apple Ipad contra unei taxe modice.

Clasa Premium Economic vine cu un spațiu generos, scaune confortabile pentru a vă oferi o experiență de neuitat. Fiecare pasager de la clasa premium economic va putea călători cu 2 bagaje de maxim 23 kg fiecare și va beneficia de prioritate la check-in, control bagaje și îmbarcare, acces contra cost în lounge-urile Maple Leaf de pe teritoriul Canadei (este necesară achiziția în prealabil).

Sursă imagine: Air Canada

La clasa premium economic veți beneficia de un meniu premium servit în vase de porțelan și suplimentar vin și băuturi alcoolice.

Air Canada este una dintre primele companii din America de Nord care oferă un sistem de divertisment la bordul aeronavelor. Acest sistem permite pasagerilor să vizioneze filme, seriale și suplimentar să-și utilizeze propriile tablete, laptopuri sau telefoanele mobile cu ajutorul aplicației gratuite Air Canada App (se recomandă descărcarea înainte de îmbarcare din Apple Store sau Google Play).

Pentru clasa premium economic tabletele Apple Ipad sunt oferite gratuit. La cerere vizionare wireless a programelor de divertisment.

Ca noutate, începând cu 2019 am introdus internet WI-FI de mare viteză care vă permite sa navigați, să încărcati video sau să faceți cumpărături în timpul zborului.

Air Canada vă oferă zboruri către 70 de destinații din întreaga lume operate cu peste 50 de aeronave. 

Air Canada vă oferă conexiuni către destinații din Statele Unite precum New York, Washington, Chicago, Boston, Dallas, Las Vegas, Los Angeles, Miami, si altele. Pentru călătoriile în Statele Unite prin Canada, cu zbor Via Canada, beneficiați de transferul automat al bagajelor. Toate formalitățile pentru intrarea în Statele Unite se fac în Canada (controlul vamal și al bagajelor). Dacă călătoriți în Statele Unite prin Canada aveți nevoie de Autorizatia Electronică de Călătorie (ETA).

În cei cinci ani de la înființare, compania aeriană Air Canada Rouge a ajuns la peste 2000 angajați și a deservit peste 25 milioane de pasageri. 


SOURCE AND TAGS


Articole asemanatoare