Vacante

Zboruri Qatar Airways (Q.C.S.C)

Qatar Airways este una dintre cele mai tinere companii aeriene din lume, care deserveste toate cele sase continente, avand ca baza Aeroportul International Hamad din Doha, Statul Qatar, un aeroport de 5 stele. 
De la lansarea sa in 1997, Qatar Airways a castigat numeroase premii si distinctii, devenind membra a grupului de elita al companiilor aeriene din intreaga lume care au castigat cele 5 stele din partea Skytrax. 
Incepand din anul 2013, Qatar Airways este membra a aliantei globale oneworld, o alianta alcatuita din 14 dintre principalele companii aeriene la nivel global. 
Programul de fidelizare al companiei Qatar Airways - Privilege Club - se adreseaza pasagerilor care calatoresc frecvent cu compania Qatar Airways si companiile partenere din oneworld, acumuland “Qsmiles” ce pot fi folosite pentru obtinerea de beneficii exclusive, inclusiv bilete gratuite sau bilete cu pret redus, prioritate la confirmarea listelor de asteptare, acces la saloanele speciale din aeroport, bagaj de cala suplimentar si multe altele.