Vacante

Zboruri Air France

Air France a fost infiintata in 7 Octombrie 1933 si  este o companie subsidiara a grupului Air France-KLM si membru fondator al aliantei globale Sky Team
Lider in ceea ce priveste traficul intercontinental cu plecare din Europa, grupul Air France-KLM este un jucator important în industria transportului aerian global.
Grupul Air France-KLM s-a format in anul 2004 prin fuziunea dintre operatorul aerian francez Air France si cel olandez KLM Royal Dutch Airline, iar in prezent din grup face parte si compania low-cost Transavia.

Flying Blue este programul de fidelizare oferit de grupul Air France-KLM, iar calitatea de membru ofera posibilitatea acumularii de mile-puncte la fiecare zbor efectuat cu Air France sau orice alta companie membra Sky Team. 
Cu milele-puncte acumulate se pot achizitiona bilete de avion, se poate obtine un “upgrade”, un loc cu spatiu suplimentar pentru picioare sau un meniu special „à la carte”, se poate plati pentru cazare la hotel sau inchiriere masina (la partenerii agreati), se pot cumpara bunuri online din Flying Blue Store.