Cere oferta Cere oferte
Vacante

AKKA HOTELS ALINDA

5 stele

   Kemer, Turcia

Disponibilitate si preturi

Te rugăm să alegi o dată de CheckIn și CheckOut pentru a vedea prețurile.

Descriere AKKA HOTELS ALINDA, Kemer, Turcia

Descriere HOTEL AKKA ALINDA:
Hotelul AKKA ALINDA a fost deschis in anul 1995 si renovat in 2010 (zonele comune), 2011 (camerele din cladirea principala) si 2014 (cladirile anexe). Este construit pe o suprafata totala de 32.000 mp si are in total 401 camere. Hotelul este format din cladirea principala, un corp aditional cu 5 etaje si 2 corpuri aditionale cu cate 3 etaje, legate de cladirea principala prin intermediul unui pasaj.
Tip masa:
Premier Ultra All inclusive (sezon vara) / All Inclusive (sezon iarna)
Localizare HOTEL AKKA ALINDA:
Hotelul este situat pe malul marii, la 44 km de centrul orasului Antalya, la 65 km de aeroport si la 7 km de orasul Kemer.
Plaja:
Plaja hotelului este cu nisip si pietricele. Umbrelele, sezlongurile si prosoapele sunt gratuite la plaja.
Dotari camere:
Camerele hotelului sunt dotate cu: telefon, televizor, minibar (se reumple zilnic cu apa, bauturi racoritoare si bere), seif, aer conditionat centralizat, internet wireless, uscator de par, balcon, parchet, baie cu cada sau cabina de dus.
Facilitati generale HOTEL AKKA ALINDA:
Hotelul ofera oaspetilor sai urmatoarele facilitati: restaurant principal, 2 restaurante a la carte, patiserie, baruri, cafenea, discoteca, piscina exterioara (1400 mp), piscina interioara (80 mp, incalzita iarna), piscina exterioara pentru copii (5 mp), 2 tobogane, centru Spa, hammam, jacuzzi, centru fitness, aerobic, volei pe plaja, teren multifunctional (pentru fotbal, basket, volei), teren de tenis, tenis de masa, surfing, pista pentru jogging, animatie, cinema, discoteca, spectacole de muzica live, karaoke, mini club, centru business, parcare.
Servicii cu plata: rezervare pentru restaurantele a la carte, bauturile premium, vinurile locale si de import, sampanie, bauturile imbuteliate, bauturile energizante, fresh-uri din fructe, room service, servicii de curatatorie, telefon si fax, servicii medicale, Sudeya Spa, masaj si alte tratamente in centrul SPA, nocturna pentru teren de tenis, sporturi acvatice.
Facilitati copii HOTEL AKKA ALINDA:
Hotelul pune la dispozitia copiilor: mini club (4-7 ani), midi club (8-12 ani), cinema, piscina, diverse competitii si activitati, discoteca pentru copii, jocuri in apa, pictura, petreceri pentru sarbatorirea zilelor de nastere.
Alte informatii:
- animalele de companie nu sunt permise;
- in restaurante tinuta este obligatorie;
- accesul in restaurantele a la carte se face in baza unei rezervari cu o zi inainte;
- in functie de conditiile meteorologice, programul de functionare a restaurantelor si barurilor se poate modifica;
- hotelul isi rezerva dreptul de a modifica conceptul in timpul sezonului fara a anunta in prealabil aceste modificari.
Clasificarea agentiei: 5*
Pagina web: www.akkaalinda.com

Taxe locale

In unele cazuri, unitatea de cazare/hoteliera poate colecta diverse taxe locale. Ele vor fi achitate de turisti direct la receptia unitatii hoteliere.


Alte informatii privind unitatea de cazare:

Pentru destinatiile externe, in cadrul ofertelor pentru perioadele de sarbatoare (Craciun, Revelion etc.), unele hoteluri isi rezerva dreptul de a impune ca si serviciu obligatoriu o cina festiva. Exista cazuri in care costul aferent acestui serviciu nu este inclus in pretul afisat si se va achita suplimentar.

Pentru efectuarea tratamentului in unitatile hoteliere din Romania sunt necesare, in majoritatea cazurilor: bilet de trimitere de la medicul de familie sau specialist, cardul de sanatate activat, adeverinta de salariat/cupon de pensie.

La unitatile hoteliere din Romania, preluarea camerei se face, in majoritatea cazurilor, astfel:
Litoral- Check-in: cel tarziu la ora 18:00; Check-out: cel tarziu la ora 12:00.
Alte destinatii- Check-in: intre orele 14:00-16:00; Check-out: intre orele 10:00–12:00.