Folosim cookies pentru a va oferi o experienta personalizata. Click aici pentru mai multe informatii despre cookies si modul lor de folosire.

Thailanda - RECOMANDARI EXIMTUR

Thailanda - RECOMANDARI EXIMTUR

Scapa de grija planificarilor si pleaca intr-un circuit in Thailanda cu Eximtur! Circuite de 8-10 nopti cu plecare din Bucuresti....

Citeste mai mult

Thailanda - RECOMANDARI EXIMTUR


Circuite in Thailanda

Scapa de grija planificarilor si pleaca intr-un circuit in Thailanda cu Eximtur! Circuite de 8-10 nopti cu plecare din Bucuresti.Thailanda este situata in inima Asiei de Sud-Est, avand vecini Laos, Myanmar, Marea Andaman, Cambodgia si Malaezia. Regatul Thai acopera o suprafata de 513.115 kilometri patrati, aproximativ suprafata Frantei, si se intinde pe 1620 kilometri de la nord la sud si pe 775 kilometri de la est la vest.

Informatii utile

Suprafata: 513120;
Populatie: 63723953 locuitori;
Moneda: baht. 1 dolar american valoreaza aproximativ 40 baht;
Ora locala: GMT+7;
Clima: Thailanda beneficiaza de un climat tropical cu trei anotimpuri distincte - vara din martie pana in mai; ploios cu soare din iunie pana in septembrie si racoros, din octombrie pana in februarie.

Informatii vize pentru un sejur in Thailanda

Este necesara obtinerea vizei pentru cetatenii cu pasaport romanesc inainte de plecarea spre Thailanda.

Clasificarea hotelurilor

Clasificarea unitatilor de cazare este asemanatoare celei romanesti. Cu toate acestea foarte multe unitati de cazare sunt clasificate superior pentru dotarile sau caracteristicile generale ale hotelului (piscina, sali de conferinte, amplasare, etc) si mai putin pentru confortul camerelor. Incadrarea unei unitati de cazare intr-o anumita clasificare revine in mod exclusiv autoritatilor tarii respective.

Descopera si alte circuite turistice organizate de EXIMTUR.

Cautarea nu a intors nici un rezultat!
Va rugam schimbati parametrii de cautare si incercati din nou sau contactati un consultant EXIMTUR.