Utilizam cookies necesare functionarii site-ului si pentru statistici anonime. Pentru folosirea de cookies in vederea personalizarii informatiei, te rugam sa iti exprimi preferinta. Vezi detalii

Bine ai venit !
Autentificare   ÃŽnregistrare

Revanzare

Stimati colegi,

EXIMTUR a adus modificari esentiale in politica specifica a companiei referitoare la parteneriatele cu agentiile de turism care aleg sa vanda produsele si serviciile noastre. Aceste modificari au la baza intentia EXIMTUR de a-si consolida partenerii traditionali dar si de a mari numarul acelora cu care colaboreaza, pe baza unor relatii corecte si reciproc avantajoase.

Referitor la activitatile de ticketing/rezervare – vanzare bilete de avion:
 • va oferim posibilitatea de a colabora cu departamentul specializat din EXIMTUR contra unei taxe de serviciu platibile noua, de numai 5 EUR pentru majoritatea biletelor vandute de Dvs.
 • Compania EXIMTUR foloseste ambele sisteme GDS prezente in Romania (AMADEUS si Worldspan by TRAVELPORT) si se poate interconecta cu parteneri revanzatori care folosesc fiecare dintre sisteme;
 • In cadrul colaborarii puteti alege din 3 proceduri:
  • Transmiteti cereri de rezervare prin e-mail/fax/telefon si beneficiati de rezervari, consultanta si emitere bilete din partea responsabilului ticketing revanzatori al companiei EXIMTUR;
  • folositi propriul Dvs. acces GDS pentru rezervari, legat sau nu prin punte de sistemele GDS folosite de EXIMTUR, iar consultantii ticketing din EXIMTUR va verifica si va emit biletele;
  • Folositi motorul de rezervari on line, disponibil pe www.fly.ro;
 • Atat Dvs. cat si clientii Dvs. beneficiati de asistenta specializata non-stop, 24 ore din 24, la telefon: 0364 803 888;
 • In cazul grupurilor sau cererilor speciale, consultantii EXIMTUR sunt in masura sa negocieze tarife si conditii speciale, in baza volumelor de trafic ale EXIMTUR la principalele companii aeriene;
 
Pentru vacante si servicii turistice interne si externe, compania EXIMTUR a implementat un pachet de sisteme soft destinat partenerilor. Acest pachet care cuprinde sisteme de rezervari cu acces facil, prietenoase si usor de utilizat.

 

Astfel:

 

1. Pentru turism intern, vacante si servicii in Romania, Litoral Marea Neagra, statiuni si regiuni turistice din Romania, statiuni balneare, montane, pensiuni, Delta Dunarii precum si in orase importante din Romania, va punem la dispozitie sistemul de Rezervari AIDA EXIMTUR.

Acest sistem va permite vizualizarea ofertelor EXIMTUR pentru destinatii in Romania, compararea preturilor, ofertarea catre client si rezervarea produselor din oferta EXIMTUR.

In sistem sunt introduse toate ofertele disponibile pentru Litoral precum si cele pentru restul destinatiilor din Romania (oferta in statiuni balneare, montane, pensiuni, delta, etc) , disponibile in acest moment.

Sistemul va da posibilitatea sa cautati usor ofertele, sa construiti pretul in functie de structura famililei sau a grupului care calatoreste si sa ofertati rapid clientului.

O noutate se refera la faptul ca in sistem vor fi incarcate si servicii turistice pentru hoteluri din principalele orase din Romania, astfel iincat veti putea oferi clientilor Dvs si pachete in locatii precum Sibiu, Bucuresti, Cluj, Timisoara, Iasi, Oradea, samd, pachete care au inceput sa fie de interes pentru turistii romani.

Pentru orice rezervare se acceseaza sistemul AIDA EXIMTUR.

 

Preturile serviciilor si pachetelor introduse in AIDA sunt preturi brute, care includ comisionul Dvs.

 

2. Pentru turism extern, Rezervari servicii in peste 200.000 hoteluri in intreaga lume, va punem la dispozitiei sistemul de rezervari TBS EXIMTUR.

 

Acest sistem este o solutie extrem de utila pentru verificarea disponibilitatilor si efectuarea rezervarilor in timp real in orase, dar si in numeroase statiuni de munte si litoral din intreaga lume.

Sistemul de rezervari hoteluri pe care vi-l propunem compara printr-o singura cautare ofertele a 6 furnizori de servicii importanti (sisteme de rezervari hoteliere globale) si va ofera posibilitatea ca intr-o masca de rezervare unica si simplu de utilizat, sa puteti oferi clientilor Dvs un tarif bun, fara sa mai fie nevoie sa cautati in mai multe sisteme de rezervare.

Faptul ca disponibilitatea si tarifele celor peste 200.000 de unitati de cazare disponibile in intreaga lume, pot fi verificate in timp real face ca rezervarea hotelurilor sa devina mult mai facila.

Tarifele disponibile in sistemul de rezervare sunt tarife brute, includ comision pentru Dvs, astfel va fi mult mai usor sa ofertati catre client.

Avem speranta ca noile sisteme de rezervari va vor face munca mai usoara si mai placuta si vom extinde colaborarea noastra, in conditii profitabile pentru ambele parti.

 

Referitor la activitatea de rezervari vacante si servicii in strainatate:
 • EXIMTUR detine contracte directe cu principalii turoperatori europeni (grupul TUI, Neckermann-Thomas Cook, Dertour, ITS, Meyer,s, ADAC, etc) si va pune la dispozitie consultanti specializati in utilizarea sistemelor de rezervare specializate ale acestora, care va pot oferi variante optime pentru calatorii si vacante oriunde in lume.
 • EXIMTUR detine contracte directe cu unii dintre cei mai mari turoperatori din Bulgaria si Austria. Oferta companiei pentru aceste destinatii este extrem de diversa si avantajoasa sub raport calitate – pret;
 • Pentru destinatiile care impun obtinerea vizei turistica asiguram intermedierea obtinerii acesteia;
 • Apeland la consultantii specializati in outgoing ai EXIMTUR puteti oferi clientilor Dvs. absolut orice destinatie in lume, pentru individuali sau grupuri, in conditii de siguranta si confort.

In speranta ca oferta noastra va fi de interes pentru Dvs., va invitam sa ne contactati pentru detalii suplimentare la urmatoarele adrese: DepartamentContact 
Turism Intern - Litoral  revanzarelitoral@eximtur.ro
0364 803 803
0748 210 764 
Turism Intern - Balneo revanzarebalneo@eximtur.ro
0364 803 803
0732 014 682
Turism extern revanzareturismextern@eximtur.ro
0736 888 603
0330 803 070
Ticketing revanzareticketing@eximtur.ro
0264 433 569
0722 635 903
Cazari Romania revanzarecazariev@eximtur.ro
0364 803 803
0799 600 693

AFILIERE MODUL BILETE DE AVION
 Nume Contact 
 Marketing  Adrian Farcas adrian.farcas@eximtur.ro
0364 803 803
0799 600 690
 
INCHEIERE CONTRACTE REVANZARE
Departament Nume Contact 
Marketing Adrian Fărcaș adrian.farcas@eximtur.ro
0364 803 803
0799 600 690
 • Google+
 • Twitter